Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van erre megoldás? 21/N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre megoldás? 21/N

Figyelt kérdés

Borzasztóan magányos vagyok, senki sincs aki segítene. Félek megkeresni akárkit is, miért lenne rám szüksége bárkinek is? Sosem voltam egy társasági ember. Sokan unalmasnak tartanak szerintem mert csak parkokba vagy kávézókba járok el. Nincs igényem felszínes kapcsolatokra akivel unaloműzésből töltenénk el az időt. Nem volt még barátom, mert nem volt még olyan akivel egymásba szerettünk volna. Egy kapcsolat számomra komoly dolog, nem csak tetszel, normális vagy és próbáljuk meg. Nem szeretnék kihasználni senkit, hogy csak addig kelljen amíg nincs más.

Mindennapjaim így telnek el, lefoglalom magam ahogy tudom, de szeretném már megtalálni életem párját vagy pár barátot akivel később bármi lehet. Felőröl a magány.

2012. aug. 5. 21:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

szerintem sok ilyen magányos kérdés van itt.

amúgy kérdező ne is akard tudni hányan vannak így egyedül se kutyája se macskája. Senkinek sem kell.

Ha nem teszünk annak érdekében semmit h történjen valami akkor nem is fog.

Menj vásárolni sétálni strandra uszodába egy lánynak egyedül nem ciki.

2012. aug. 5. 21:30
 12/29 anonim ***** válasza:
Hát én sem vagyok (voltam) egy csajozós típus az biztos. Még a kor is stimmel... Amúgy meg tényleg nagy igazság, hogy a probléma megoldása a forrás maga. (Előzőhöz fűzve)
2012. aug. 5. 21:37
 13/29 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon pedig ajánlatokat fog kapni, megoldást nem. Legjobb esetben is jó tanácsra számíthat.
2012. aug. 5. 21:40
 14/29 A kérdező kommentje:

Sokan mondják, hogy szép vagyok. Meg is kérdezték, hogy miért nem jelentkeztem a strand szépe versenyre. Persze biztos nem tetszem mindenkinek. Én is tudom, hogy idő kérdése, ez egyértelmű sajnos. :/

Nincs mibe belemenni, kb 3 évente alakul ki olyan, hogy egyáltalán az esély megadatik.

Na ez az, minek jópofizzak olyannal akinek nem érdekel a lelkivilága és én sem érdeklem? Az ilyenek csak arra jók, hogy ne érezze magát valaki magányosnak.

Eljárkálok egyedül is, csak nem akadok össze senkivel.

Volt már innen pozitív tapasztalatom, de nem alakult ki szerelem sem barátság. Ostobaság azt várni, hogy találok olyan barátokat, szerelmet ami egy életen át tartana?

2012. aug. 5. 21:44
 15/29 anonim ***** válasza:

Utolsó kérdésre válaszolva; igen, oltári ostobaság..nem várni kell hanem tenni érte.

Egy kérdés..véletlenül nem te írtál hasonló tartalmú üzenetet 2 napja?

2012. aug. 5. 21:55
 16/29 szamóca.. ***** válasza:

ostobaság is, meg nem is. ostobaság várni, ahogy előttem írták, tenni kell.

egyrészt.

másrészt viszont nem ostobaság azt hinni hogy van ilyen, de ez még mindig nem tündérmese. a szerelem a legtöbbször nem úgy jön, hogy hú ittvan, tökéletes, életed végéig vele vagy. a legtöbbször megismered, beszélgettek, szóba kerül hogy mi lenne ha... és te kifogásokat gyártasz, hogy nem lehet, mert... és egy csomó kreált indok, ami valjában alig számít. itt te fel is adod. de ha felméred az indokaid, és mégis adsz neki egy esélyt, akkor eljön az idő hogy annyira boldog leszel, hogy az fáj. hirtelen tökéletes lesz, és el sem tudod képzelni hoyg elromlik majd. Aztán az esetek többségében mégis elromlik, és szenvedsz, de egyszer lesz valaki akivel megéri fáradni, és megküzdesz a boldogságodért. de ezért meg kell dolgoznod, és tudod "sok békát kell emgcsókolnod míg egy herceggé válik "

2012. aug. 5. 22:07
 17/29 A kérdező kommentje:
Hogyan javítsak bármin is ha nem ismerek senkit és senki nem kíváncsi rám?
2012. aug. 5. 22:58
 18/29 anonim ***** válasza:
Felveszed a kapcsolatot, középiskolás, főiskolás/egyetemi barátokkal/haverokkal és elfelejted ezt a mentalitást, miszerint nem kíváncsiak rád.
2012. aug. 5. 23:09
 19/29 A kérdező kommentje:

Oké. :D

És mit csináljak ha ezután is úgy tapasztalom, hogy csak én szeretném tartani a kapcsolatot?

2012. aug. 5. 23:20
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem egy tipikus energiavámpír vagy, legalábbis ebből a "miért lenne szüksége rám" dumából ez jön le, ők szokták ezt lökni, hogy több figyelmet kapjanak. Nem tudom, miért lenne? Az ember nem attól lesz izgalmas, hogy bulikba meg mit tudom én hova jár, szóval ez a kávézósdi megintcsak értelmetlen.

Az a megoldás, hogy kötetlenül ismerkedsz, nyitsz mások felé, és hagyod, hogy kialakuljon, aminek ki kell. Ha nem alakul semmi, akkor nem alakul, ha igen, akkor igen, ezen nem kell irányítanod semmit sem.

2012. aug. 5. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!