Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felizgat a látványa, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgat a látványa, amikor egy lány szájába vesz, rág valamit. Normális?

Figyelt kérdés

Nemrég utaztam a villamoson és leült velem szembe egy lány. Csinos volt, igényesen volt felöltözve, semmi extravagáns nem volt rajta, természetes volt a haja, stb.

Elkezdte rendezgetni a haját, addig a hajcsatot a fogai között tartotta. Már itt felizgatott.

Kicsit később elővett egy visszazárható ivókupakos ásványvizet, a fogával kinyitotta majd ivott belőle. Aztán a telefonján csinált valamit, közben a kupakkal az ajkát simizte, néhányszor rá is harapott a kupakra. Egyszer hallottam is ahogy koccant a fogához. Itt már totál kész voltam.

Suliban, előadáson igyekszem úgy ülni, hogy rálátásom legyen a rágós lányokra. Felizgat ahogy a tollukkal játszanak, rágcsálják. Az a legjobb, amikor nem veszik egyből a szájukba, csak az ajkukat piszkálják vele, csak esetleg percek múlva téved a foguk közé a toll.

Ha olyan (főleg portfólió) képet látok amin a lányok a szemüvegük szárát vagy a gyöngysort a foguk között szorítják, szintén totál begerjedek.

Hasonlóképpen felgerjeszt amikor a hosszú hajú lányok a hajukat igazgatják (ha a két dolog együtt van, lásd fent, akkor méginkább).

Nem asszociálok semmire, és csak lányok tudnak felizgatni ezekkel, fiúk nem.

Normális dolog ez?

#száj #rág #lány #felizgaz
2012. aug. 5. 18:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Telefon, pénztárca, egyre jobb. :))

Mit szoktatok még?

Volt már, hogy egy rejtvényfejtő lányt néztem ahogy időnként bekapkodta a tollát. Észrevette hogy ez nekem tetszik és nem csinálta utána többet.

2013. jan. 9. 15:15
 12/13 anonim válasza:
Szerintem inkább alapból nem szeretik az emberek ha feltűnően nézik őket. Gondolkodás közben még idegesítőbb tud lenni.
2013. jan. 9. 15:55
 13/13 FilippoLippi válasza:

A "szájba vevős" része leginkább a vorarefília nevű parafíliára hasonlít.

A "hajas" része pedig hajfétis/trikofília.

Egy bizonyos felső határig mindkettő teljesen normális, mondjuk mindennek van felső határa:D

Magyarul semmi gond nincs ezekkel:D

2013. jún. 19. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!