Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket is felizgat az amikor egy lány megölel és érzitek a melleit a mellkasotokon?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de én valahogy így vagyok ezzel. És a hülye válaszokat mellőzzétek. Köszi.2011. aug. 10. 14:39
2/15 A kérdező kommentje:
De úgy értem, hogyha vékonyabb ruhákon át is érzitek. Amúgy köszi a választ :)
2011. aug. 10. 14:41
3/15 anonim válasza:
Úúú ezentúl többet ölelgetem majd a barátaimat! :D
4/15 A kérdező kommentje:
XD, megéri.
2011. aug. 10. 14:43
5/15 anonim válasza:
Akkor sok pasi mért nem ölel vissza?
6/15 anonim válasza:
Azért, mert a pasiknak ez nem jelent semmit.
A csók az igen, mert abból a szex jön...de az ölelés szimplán baráti, nem " folytatásos" . :))
7/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom, talán azért, mert az a kis izgalom nem éri meg, hogy megöleljen...Én alapból olyan vagyok, hogy ölelgetek mindenkit akit kicsit is kedvelek. :)
2011. aug. 10. 14:49
9/15 anonim válasza:
Igen, nagyon is felizgat, és ezért nem is szívesen ölelgetek: nem kellemes felizgultan úgy maradni.
10/15 anonim válasza:
Nem , mert nem vagyok kiéhezett perverz állat, akinek ez az egyetlen érintkezés jut a nőkkel egész életében.
Relax. Inkább menjél bulizni és keress barátnőt bro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!