Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyámék azzal nyugtatnak, hogy "majd rámtalál a szerelem", akkor miért ne vághatnék vissza az álláskeresés témájában azzal nekik, hogy "majd rámtalál a munka"?
miért van az, hogy a párkeresés ennyire meseszerüen van felfogva (még ha csak szexuális kapcsolatot keresnék valakivel, hogy legalább ennek ne legyek hiányában)?
miért nem értik meg a szülők, hogy a gyerekük senkinek sem kell majd, vagy max valami csunya lánynak, aki mellett semmi boldogság nem lesz, mert silány lesz a kapcsoalt meg ilyesmik. Ellenben azt meg elvárják, hogy munkát keressek...hát mire fel adnának nekem munkát, ha egy nőnek nem kellek?
öööö a csajok nem azért mennek buliba hogy férjet fogjanak hanem hogy szórakozzanak!
Ha komoly barátnőt akarsz nézz szét máshol is!
aha szal erőszakos vagy vagy csak ökör....
tudtad h sokan nem azért járnak bulizni hogy házastársat keressen?
Hanem h bulájozzon egy jót..egy kefélés max még belefér...
...Sztem jelentkezz az Rtl klubba biztos keresnek neked valakit..
msot mivan? én buliba azért járok hogy legyen szexpartnerem, mint a többi rendes embernek, vagy akár barátnö is összejöhet buliból, mint az összes többi rendes embernek. Miért kell állnaodan hülyének nézni?
most azért keresek barátnöt netröl, mert látom, hogy az egyéjszakás nem jön össze, meg a bulis kavarásokbol sem lesz semmi.
Najo..kész ..akor azt állítod tudsz haza vinni csajt bulibol meg hágni igaz? De mégis arról panaszkodsz h mégse?
most akkor a lényeg ha jól értelmezem az h túl régen volt az h bárkivel is lettél volna?
..pf... vannak akik még ennyitse produkáltak,
ha ugyan arra a helyre jársz és sok az ismerős ott még lehet h közröhely tárgya is lehettél időközben.
ha nem akkor lehet hogy a lányok komolyodtak és ennyi..vagy csak nem vagy szimpi nekik ugyan azokat a köröket futjuk.. menj máshova ismerkedni...ha komolyabbat akarsz ne az legyen az elsődleges mint vmi kis hörcsögnek h toszni toszni ha nem és csak egy év az elviselhetetlen neked akkor ott a qva...
Hé fütyikém!
Olvasd már el a kezdő kommentedet!!!
Hol van abba hogy neten keresel barátnőt? Sírsz meg vergődsz itt össze-vissza, és már közelében sem jársz a témának!
Úgy viselkedsz mint egy 14 éves kis szaros! Menj aludni mert fellőtték a pizsit!
nem bulibol vittem haza a lányt, hanem pár nappa utána lett egy "randink" rögtönözve, ami dugásban végzödött.
egyébként egyre többször botlok olyan lányokba, akikkel már korábban kavartam. Velük elöfordul, hogy ujra kavarok, de sex még akkor se lesz.
na hát magyarul nem lehet komolyan venni, én legalábbis nem vennélek komolyan mondom mint egy nő aki nem bánya rém.
nagyon rosszul állsz a dolgokhoz..te a kavarásra teszed a hangsúlyt és közbe kb mindent akarsz.
Bárkivel le állsz aki kicsit is megfelel az elvárásaidnak..ok ok próbálkozni kell...de őszintén ha most párom tudtam volna h mindnekivel le áll én se jöttem volna vele össze...
Nah szenvedésed rád hagyom tégy amit akarsz, az ilyen bohóckodással nem mész semmire :)
Jaj fejezd már be!!!!
Tanulj és lesz munkád! Ha lesz munákd lesz barátnőd is és egy szép boldog családod!
Én szaközépbe járok!!! Rendészett.Még egy évég hozzom az áttlagott és lesz 200 000 ft os munkám.Ennnyi az egséz.
te meg luzer vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!