Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem így értelmetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem így értelmetlen tovább az élet. Tán elvagyok átkozva?

Figyelt kérdés

Hát, ezt a kérdést most rendkívül erős felindulásból írom, ezért előre elnézést minden hibáért, és érthetetlen mondatért!

Azt hiszem, hogy innentől fogva nem bírom tovább. Tudjátok, a mai napomat egész szépre terveztem...mivel nemsokára szülinapom lesz ezért gondoltam ma elmegyek bulizni egy barátnőmmel, de még inkább jobb lett volna ha elhívnak minket valami házibuli szerűbe. De persze, valószínű senki nem fog hívni sehova..mivel szarnak rám. Persze, nyilván érthető..ez is csak másnak jut, én meg r*hadjak meg. Tehát, vázoljuk a helyzetet...

1, nincs senkim, és soha nem is volt, ha valaki akar valamit, az többynire csak szex, vagy ha komolyabb dolgot akar, akkor nekem tuti nem tetszik a srác

2, az élet más területein sem érzem túl jól magam...

3, jóformán sehova nem tudok elmenni soha, mert a "barátaim" inkább otthon ülnek - > tehát így sem tudok összeszedni senkit

ÉSS MINDENNEK TETEJÉBEN ma délután a szomszéd elütötte a kutyánkat, mert egy elmebeteg állat aki a saját udvarában 10 méteren 120-ra gyorsul a tetves autójával...

Kérdem én..mit akar még tőlem az Isten???

Ha azt hinnéd nem lehet rosszabb...de lehet. mindig lehet rosszabb...csak úgy tűnik jobb nem..

Következtetést nem tudok levonni...max annyit, hogy elmegyek apácának..és mellette rontásokat küldök a ilyen férgekre.

Köszönöm a figyelmet!

18/L

2012. aug. 4. 16:30
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
A szomszédnak milyen verdája van?:O 10 méteren 120 ra? az nemsemmi:D
2012. aug. 4. 17:16
 22/25 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. " Asszem az ilyenre mondják, hogy számolj 10-ig mielőtt megszólalsz (jelen esetben írsz). Valószínüleg nekem is bölcsebb lett volna magamban tartani az indulataimat."

Ezt kinek írtad?

2012. aug. 4. 17:19
 23/25 A kérdező kommentje:
Magamnak, mivel látva a válaszokat megbántam, hogy feltettem a kérdést.
2012. aug. 4. 17:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy csak ennyi a problémád. Én hálát adtam volna az égnek, ha amiatt éreztem volna az életemet értelmetlennek, mert nem hívtak el házibuliba, és nincs pasim. A következőket tudod tenni, azon kívül, hogy befejezed az önsajnálatot:

1. Csak van egy olyan barátnőd, haverod, akivel ki lehet mozdulni otthonról, legalább egy-két estére néha, ismerkedni. Egy barát meghoz ennyi áldozatot.

2. Ne akard ilyen görcsösen, hogy legyen valakid. ha elmész is ismerkedni,rögtön lesüt majd rólad, hogy tulajdonképpen pasira vadászol és ez a legtöbb férfi számára ijesztő. Gondolkozz el, hátha a viselkedéseddel van a baj. (pl nincs értelme az életemnek duma..)

3. Persze, a külső fog meg, és alapvető, hogy legyen köztetek vonzalom, de nem minden a kinézet, és nem biztos, hogy azzal a pasival jársz jól hosszabb távon, akire minden lány vágyik, mert olyan jól néz ki. Persze, ezzel nem azt mondom, hogy gyere össze az első Belfegorral, aki közeledik feléd, hanem, hogy kicsit add alább az elvárásaidat.

4. A kutyát sajnálom, de nem kellett volna szabadon engednetek az utcán póráz nélkül, vagy figyelni kellett volna arra, hogy ne szökjön ki. Gondolom, hogy nem a hátsó udvarban ütötte el a szomszéd.

2012. aug. 4. 17:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Miért bántad meg, én nem voltam paraszt.

Ajánlottam a mariskát, h tényleg ilyen szar kedved van. Vagy hívj át magadhoz pár barátnődet és a gumimacit keverjétek a vodkával, nagyon ütős!!!

Ha ez se tetszik, akkor fogalmam sincs. Nem ismerlek, mégis mire számítottál, jobbat nem tudok.

Menj parkba kutyát sétáltatni, menj el mozizni valakivel, biztos akad valaki, tényleg a barátnőid is ilyenek?!

2012. aug. 4. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!