Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem így értelmetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem így értelmetlen tovább az élet. Tán elvagyok átkozva?

Figyelt kérdés

Hát, ezt a kérdést most rendkívül erős felindulásból írom, ezért előre elnézést minden hibáért, és érthetetlen mondatért!

Azt hiszem, hogy innentől fogva nem bírom tovább. Tudjátok, a mai napomat egész szépre terveztem...mivel nemsokára szülinapom lesz ezért gondoltam ma elmegyek bulizni egy barátnőmmel, de még inkább jobb lett volna ha elhívnak minket valami házibuli szerűbe. De persze, valószínű senki nem fog hívni sehova..mivel szarnak rám. Persze, nyilván érthető..ez is csak másnak jut, én meg r*hadjak meg. Tehát, vázoljuk a helyzetet...

1, nincs senkim, és soha nem is volt, ha valaki akar valamit, az többynire csak szex, vagy ha komolyabb dolgot akar, akkor nekem tuti nem tetszik a srác

2, az élet más területein sem érzem túl jól magam...

3, jóformán sehova nem tudok elmenni soha, mert a "barátaim" inkább otthon ülnek - > tehát így sem tudok összeszedni senkit

ÉSS MINDENNEK TETEJÉBEN ma délután a szomszéd elütötte a kutyánkat, mert egy elmebeteg állat aki a saját udvarában 10 méteren 120-ra gyorsul a tetves autójával...

Kérdem én..mit akar még tőlem az Isten???

Ha azt hinnéd nem lehet rosszabb...de lehet. mindig lehet rosszabb...csak úgy tűnik jobb nem..

Következtetést nem tudok levonni...max annyit, hogy elmegyek apácának..és mellette rontásokat küldök a ilyen férgekre.

Köszönöm a figyelmet!

18/L

2012. aug. 4. 16:30
1 2 3
 11/25 Shai-Hulud ***** válasza:

Nekem holnap lesz a szülinapom.

Gyere, menjünk el együtt bulizni! :-)

2012. aug. 4. 16:44
 12/25 A kérdező kommentje:
Asszem az ilyenre mondják, hogy számolj 10-ig mielőtt megszólalsz (jelen esetben írsz). Valószínüleg nekem is bölcsebb lett volna magamban tartani az indulataimat.
2012. aug. 4. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:
Gondolom az igényied az egekben vannak...
2012. aug. 4. 16:45
 14/25 A kérdező kommentje:

Tudjátok, nem volna ennyire kiborító a helyzet, ha lenne mibe kapaszkodni, ha legalább az élet egy kis területén boldognak mondhatnám magam. Nyilván ehhez hozzájárul a hiper érzékenységem ..de hát ez van, ezen nem tudok változtatni, más simán elmegy egy ilyen dolog mellett, mint egy állat halála. Nekem ez nem ilyen egyszerű. És nincs mibe kapaszkodnom.

Azért azt az 1-2 normális választ köszönöm.

2012. aug. 4. 16:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommentet kinek írtad, kérdező?
2012. aug. 4. 16:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Vagyis utolso előtti kommentet.
2012. aug. 4. 16:52
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

81%-os nepofázz mert fülcinpán fingalak!

Csajszi a legjobbat tudom javasolni, tolj el egy mariskát és érezd jól maga, ha itt nyafizol, meg folyton ostorozod magad akkor csak rosszabb lesz.

2012. aug. 4. 16:53
 18/25 anonim ***** válasza:
igen, az lesz a legjobb ha apácának állsz...
2012. aug. 4. 16:54
 19/25 A kérdező kommentje:
#16 melyikre gondolsz? amúgy egyiket sem címeztem konkrétan senkinek..
2012. aug. 4. 16:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nincs neked, de vajon valaha belegondoltál-e már, hogy miért nincsen több barátod, akikkel elmehetnél szórakozni?

Nem lehet, hogy benned van a hiba? És éppen ezért, akik neked tetszenek, azoknak biztosan nem jössz be.

A kutyát sajnálom, csak lehet valamit tenni ilyenkor? Emlékszem régen mindig valami jogi mókus olvasgatta a kérdéseket és felvilágosította az embereket.

2012. aug. 4. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!