Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan értelmetlen az élet, ha nem azzal vagy akit szeretsz?
Figyelt kérdés
Ha örömöt szerzel azzal párodnak ha vele maradsz, de az életed roncshalmaz.2012. aug. 3. 10:17
1/5 anonim válasza:
Mert az élet nem habos torta... hidd el én is ebben a csónakba utazom. Olyasvalakit szeretek, akivel soha nem lehetek együtt, akár viszonozza, akár nem... :(
3/5 Diavolino44 válasza:
Nem! Inkabb hulye vagy! Ez a te eleted, nem az ove. Mindenkinek meg vannak a sajat problemai. Ha csak a megszokas, vagy a sajnalat tart ossze egy kapcsolatot az mar regen halott. Tudom mert 2 evig csinaltam. Eletem legjobb dontese volt amikor NEM-et tudtam mondani!
4/5 anonim válasza:
Azért, mert nem saját magaddal foglalkozol. Az én szüleim kiváló példák, egymásért lemondtak önmagukról, de mind a ketten. Aztán kiderült hogy soha nem azt csinálták amit szerettek, csak azért mert azt hitték hogy a másiknak szereznek vele örömöt.
5/5 anonim válasza:
ha csak neki okoz örömet akkor mért maradnál?
Hány éves vagy és mióta vagy vele?
Amúgy ha ezt belátod, hogy neki örömet okoz a te életedet meg meg lehet b@szni...akkor megválaszoltad a saját kérdésed..nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!