Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi után kellett új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi után kellett új életet kezdenetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi hogy kinek történt olyan nagy dolog az életében ami után teljesen új életet kellett kezdenie? milyen nehézségeken kellett keresztül mennetek ahhoz hogy kialakítsátok az új életeteket?

2012. aug. 1. 22:37
 1/3 Hole Hunter ***** válasza:

Ha jól emlékszem közvetlen születésem után volt az első.

Aztán az összes válásom után...:D

2012. aug. 1. 22:45
 2/3 anonim válasza:

Suliváltás..

Előtte: Nem szerettem gimibe járni, tele volt nagyképű sznobokkal, a tanárok arc alapján osztályoztak, teljesen felesleges volt órákra járni, mert mindent félvállról vettek. Egyik nap mennem kellett a kórházba kivizsgálásra és bementem az új suliba egy "sugallat" miatt, közölték, hogy 3 vizsgát kell tennem 3 hónap alatt stb. Természetesen átvettek, levizsgáztam.

Utána: Végre most már én is azt tanulom amit szeretek, nem igazán féltem az új társaságtól (1 db ismerősöm sem volt onnan), de azért kicsit paráztam, első nap összebarátkoztam az új osztálytársaimmal és teljesen úgy vagyunk, mintha kb. 10 éve ismernénk egymást, pedig még kb. csak 7 hónapja találkoztunk először.. És a legfontosabb, hogy elismerik, ha valamit jól csinálok!!

Nem nagy dolognak hangzik, de fontos lépés volt az életemben, mert eleinte az összes ismerősöm ellenezte a suliváltást. Szóval mindenki magyarázatokat követelt, hogy én mit képzelek magamról, hogy egy ilyen "jóhírű" gimit lecserélek egy "kis" szakközépre.. Bocsi, hogy iderondítottam, de ez a legnagyobb változás az életemben! :)) 17/L

2012. aug. 2. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy Morpheus-tól elvettem a piros pirulát, és lenyeltem.
2012. aug. 2. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!