Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kellett volna beszélni, hogy járunk?
Érthetetlenül állok ezelőtt a dolog előtt.
2 hónapig ismerkedtem egy lánnyal. Randizgattunk, az első után csók is volt. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz és volt köztünk szex is, amikor nála aludtam. Többször is.
Később bejelentette, hogy elbizonytalanodott, mert nem érzi ezt kettőnk között komolynak. Kiderítettem, hogy másnak kezdett megnyílni és az bizonytalanította el.
Ezen nagyon felcsattantam és kifejtettem neki, hogy én nem így képzeltem el ezt a dolgot és döntsön kettőnk között. Elég szarul voltam abban az időszakban és ő arra hivatkozott, hogy ha nem is járunk, akkor azt csinál, amit akar.
Végül nem engem választott, mert nem érzi hogy én ezt komolynak gondolnám.
Tényleg meg kellett volna kérdezni, hogy együtt vagyunk-e? Én azt hittem, hogy egyértelmű volt.
23 évesek vagyunk mindketten.
Ő volt a hül_ye, hogy nem tisztázta, hogy neki ez nem kapcsolat. Mert aki nem szögezi le, annál ugye nyilvánvalónak kéne lenni.
Én is pontosan így reagáltam volna a helyedben.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!