Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen adottságokkal bejönnék 2-3 évvel idősebb fiúknál?
Figyelt kérdés
175 cm, 66 kg, 75C, derékig érő szőke haj, szürkéskék szem, és a hasamon és a fenekemen van egy kis felesleg 16L2012. aug. 4. 03:00
11/17 anonim válasza:
Kérdező ne hidd el, hogy le kell adnod! Én 165 cm vagyok és 54 kg. Pont jó vagyok így mindenki szerint. Szóval ha te ledobnál 10 kg-ot akkor az már nem lenne egészséges.
12/17 anonim válasza:
Igen be.
Mar arra is rájöttem h a fiatalabb lányok nem feltétlenül ostoba libak, szoval igen osszejohetsz 19-20 évesekkel is. A szep hosszú szőke haj meg különösen jó ;)
13/17 anonim válasza:
"Nőknél a magasság 100 cm feletti része mínusz 10, ez kilóban."
Na ezt hagyjuk már 153 centi vagyok, még 47 kilósan is úgy néztem ki, mint aki beteg.
14/17 anonim válasza:
ilyen adottságokkal 10 évvel idősebbeknél is van :D
De milyen az arcod dobhatsz egy képet én mindig annyira kíváncsi vagyok az ilyen kérdéseknél
utolsó: te meg biztos egy kis tündér vagy :D
f18
15/17 anonim válasza:
Nekem bejönnél, megírhatnád merre laksz :)
18/f
16/17 anonim válasza:
#13-as
És 153 centisen most hány kiló vagy? (ha meg nem sértelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!