Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a lányok (nem mindegyik! ) a saját koruknál idősebb fiúkra jobban hajtanak mint mondjuk a saját osztálytársaikra?
Nem tudom.
Perpill volt egy lány, akivel közösen "fogunkal" kapálozva küztünk azért, hogy összejöjjünk... ez időben a barátnői elárulták nekem, hogy teljesen odavan értem, folyamat koptatta le a pasikat magáról
(egyidősek vagyunk).
Aztán jött egy idősebb "férfiasabb". Ekkor a barátnői is békén hagytak engem, meg ő is. amit meg "elkezdtünk", ő ott abbahagyta.
+ ezer olyan dolog volt, amit azért az "idősebb" pasiért felvállalt/tett, értem meg nem...
Én 22/L vagyok, a legutóbbi barátom 20 éves volt. Jól meg is jártam vele... gyerekes, gyenge jellem. Előtte is volt egy két évvel fiatalabb pasim, vele is jól megjártam.
Eddig úgy voltam, hogy a fiatalabb pasikat szeretem (max. 3 év különbséggel!), de ezek után biztos, hogy egy idősebb, érettebb, kevésbé gyerekes FÉRFIVAL fogok csak kezdeni!
Hát ezért! ;)
Valahogy mindig a pár évvel idősebb fiúkat fogtam ki.1,5 év volt a legkevesebb,legtöbb 3,5.Mostani barátom 2,5 évvel idősebb.
21/L
On:amúgy a végzős fiúk is a gólya lányokra hajtanak legtöbbször,,mert azokat még könnyű hülyíteni és könnyebb megszerezni,mint a kortársakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!