Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az úgy, hogy a gimis lányok nagyrészt csak a náluk vagy 3-5 évvel idősebb kigyúrt fiúkkal járnak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez csak a lányok egy részére igaz, de úgy veszem észre, hogy egyre többek ilyenek. Én nem tartozom a kigyúrt fiúk közé, de nem tudom, hogy a lányok miért az ilyen durva és bulizó fiúkat szeretik.

Szóval miért csak a külsőre hagyatkoznak, és csak az ilyen típust kedvelik?

Köszi

2012. aug. 3. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én pl nem ilyen vagyok. sőt ezt a típust szeretem legkevésbé
2012. aug. 3. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
mert még kislányok
2012. aug. 3. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:

-.- itt végig olyan válszokat kapsz, hogy én nem is, stb... De egyébként ennek pszichológiai okai vannak. Nem fejtem most ki, mert hosszú lenne, de törődj bele. Majd kellesz másnak.

F/16

2012. aug. 3. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Inkább infantilis, lúzer, anyjuk f.a.szát szopó nyikhaj lúzerekkel járjanak, vagy mi?
2012. aug. 3. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:

nem mindegyik ám! van akinek nem jut helyes izmos idősebb fiú, ők inkább egyedül maradnak :D

egyébként én gimiben egy vézna szemüveges, kissé érdekes arcformájú, aránytalan tastű sráccal jártam aki pár centivel még alacsonyabb is volt...esélyt adnak a belső szépségének - ami mint kiderült nem volt, így újra nem esek ebbe a hibába.

legközelebb egy jó pasi verjen már át, legalább míg hiteget, addig is gyönyörködhetek benne! :D

2012. aug. 3. 13:49
 6/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

4: tegyük fel h te pont 1 ilyen kigyúrt 20+ os gyerek vagy ebben az esetben voltál te is középsulis és valszeg már akkor is jártál gyúrni: szóval akár járhatnának a gimis kigyúrt pasikkal is ha nekik a kigyúrt pasik jönnek be mondjuk.

személy szerint én a gimimbe azt tapasztaltam h egész sokan járogatnak osztályon / évfolyamon / néhány évfolyam eltéréssel a sulin belülről származó pasival.

persze nálunk volt külön tesi-s osztály is és a többibe is előfordultak azért a kigyúrt pasik szóval lehet ezért tapasztaltam ezt.

személy szerint [pasi] én eléggé kétélű kardnak találom ezt az oszttársal / iskola társsal járogatás dolgot lehet ez is az oka. az is lehet h érettebbnek képzelik magukat mint amilyenek valójában. az is lehet h 1xűen zs + kocsi kombó a menő v "ne adj isten" abba estek bele.. most istenem ki nem tesz rá jó magasról?

squirrels must die!

2012. aug. 3. 13:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló nem nem olyanokkal kell "járniuk" mert ki lenne olyanokkal együtt? :D de azért ne jöjjenek már össze egy csávóval mert ő bulizik,drogozik meg milyen "menő"(hogy kinyírja magát)aztán meghúzzák őket és eldobják ez persze tetszik nekik addig még majd senkijük nem marad és szétbaszottak lesznek..na meg ők rinyálnak a legjobban hogy megint elhagyott meg megint megcsalt.. na akik meg ilyen kis nyomingerek azoknak meg azt mondom hogy ha nem változtatnak akkor szüzek maradnak és ne akarjanak összejönni egy bomba nővel mert úgyse sikerül de vannak olyan lányok akik az ilyeneket szeretik csak túl beszariak a fiúk és nem mernek kezdeményezni pedig ezt tudja mindenki hogy egy nőnek az kell hogy egy pasi álljon rá ne a csajnak keljen rendesen megerőszakolnia a csávót.
2012. aug. 3. 13:50
 8/11 anonim válasza:
Hidd el, aki csak a külsőd miatt szeret, az nem is szeret igazán. Majd jön az igazi, aki majd azért szeret aki vagy! (15 vagyok, és 1 évvel idősebb a barátom. Nincs kigyúrva, de én így is szeretem)
2012. aug. 3. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy a lányok a külsőm miatt esélyt sem adnak enekm, hogy megmutassam a belső értékeimet. Szóval ez így egy reménytelen vállalkozás. De már nem bánkódom emiatt, úgyis csak felszínes, aljas láynok vannak midnenfelé, sokat csalódtam, látta hogy használták ki egyik jó barátomat, aki tipikus jó fiú, mint én. Eezk után már nem is bánom annyira, hogy nincs párom.
2012. aug. 3. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a magas sovány bulizósakat szeretem :P
2012. aug. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!