Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az úgy, hogy a gimis lányok nagyrészt csak a náluk vagy 3-5 évvel idősebb kigyúrt fiúkkal járnak?
Tudom, hogy ez csak a lányok egy részére igaz, de úgy veszem észre, hogy egyre többek ilyenek. Én nem tartozom a kigyúrt fiúk közé, de nem tudom, hogy a lányok miért az ilyen durva és bulizó fiúkat szeretik.
Szóval miért csak a külsőre hagyatkoznak, és csak az ilyen típust kedvelik?
Köszi
-.- itt végig olyan válszokat kapsz, hogy én nem is, stb... De egyébként ennek pszichológiai okai vannak. Nem fejtem most ki, mert hosszú lenne, de törődj bele. Majd kellesz másnak.
F/16
nem mindegyik ám! van akinek nem jut helyes izmos idősebb fiú, ők inkább egyedül maradnak :D
egyébként én gimiben egy vézna szemüveges, kissé érdekes arcformájú, aránytalan tastű sráccal jártam aki pár centivel még alacsonyabb is volt...esélyt adnak a belső szépségének - ami mint kiderült nem volt, így újra nem esek ebbe a hibába.
legközelebb egy jó pasi verjen már át, legalább míg hiteget, addig is gyönyörködhetek benne! :D
4: tegyük fel h te pont 1 ilyen kigyúrt 20+ os gyerek vagy ebben az esetben voltál te is középsulis és valszeg már akkor is jártál gyúrni: szóval akár járhatnának a gimis kigyúrt pasikkal is ha nekik a kigyúrt pasik jönnek be mondjuk.
személy szerint én a gimimbe azt tapasztaltam h egész sokan járogatnak osztályon / évfolyamon / néhány évfolyam eltéréssel a sulin belülről származó pasival.
persze nálunk volt külön tesi-s osztály is és a többibe is előfordultak azért a kigyúrt pasik szóval lehet ezért tapasztaltam ezt.
személy szerint [pasi] én eléggé kétélű kardnak találom ezt az oszttársal / iskola társsal járogatás dolgot lehet ez is az oka. az is lehet h érettebbnek képzelik magukat mint amilyenek valójában. az is lehet h 1xűen zs + kocsi kombó a menő v "ne adj isten" abba estek bele.. most istenem ki nem tesz rá jó magasról?
squirrels must die!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!