Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az úgy, hogy a gimis lányok nagyrészt csak a náluk vagy 3-5 évvel idősebb kigyúrt fiúkkal járnak?
Tudom, hogy ez csak a lányok egy részére igaz, de úgy veszem észre, hogy egyre többek ilyenek. Én nem tartozom a kigyúrt fiúk közé, de nem tudom, hogy a lányok miért az ilyen durva és bulizó fiúkat szeretik.
Szóval miért csak a külsőre hagyatkoznak, és csak az ilyen típust kedvelik?
Köszi
Köszi a jó tanácsokat. Igen, tudom, hogy szerencsére vannak, akik a belső dolgokat szeretik, és nem is törődöm már az ilyen nagymenő kis gyerekes lányokkal. És tényleg tudnak igazán aljasak is lenni.
Am az én ideálom a szép, kedves lány, de nem a nagymenő, hanem a kis szelíd, akivel lehet érdekesen beszélgetni.
Amúgy nem is vagyok csúnya, csak kicsit vékony a karom, és hát ez a bajuk velem.
Lehet, hogy még várok ezzel. De megfogadtam, hogy a gimiből soha többé nem fogok választani lányt. Az se lenne baj, ha egy egyetemista csajnak tetszenék meg. (18 éves vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!