Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen adottságokkal bejönnék 2-3 évvel idősebb fiúknál?
Figyelt kérdés
175 cm, 66 kg, 75C, derékig érő szőke haj, szürkéskék szem, és a hasamon és a fenekemen van egy kis felesleg 16L2012. aug. 4. 03:00
3/17 anonim válasza:
tökéletes, főleg a 75C, ilyen adottságokkal pont összeillenénk ;) 17f
4/17 anonim válasza:
Ha csak a külső alapján ítél, akkor be.
5/17 anonim válasza:
6/17 A kérdező kommentje:
ha olyan lenne a fejem, akkor nem kérdeztem volna ezt, mert tudnám h nincs esélyem senkinél(ha csak a külsőt vesszük)
2012. aug. 4. 03:43
7/17 anonim válasza:
Legalább egy 10-est ledobhatnál magadról, legalábbis láthatatlanban ezt mondom.
8/17 anonim válasza:
MI?! 10-est?? Kérdező, ne hallgass rá. Teljesen ideális a testsúlyod!!
9/17 anonim válasza:
Igen, a testsúlyod tökéletes. Nőknél a magasság 100 cm feletti része mínusz 10, ez kilóban.
Mellesleg bárhogyan is néznél ki, sok olyan srác lesz akinek te leszel az egyetlen.
10/17 anonim válasza:
szerintem enyi kiló ekkora magassághoz sok,vagyis nekem már kövér,így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!