Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vörös hajú srácokról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szeplős vagy szeplő nélküli. Szerintetek? Undorító? Szexi? Aranyos? ...?2009. júl. 18. 22:55
11/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi, de lehet ronda is.
12/20 anonim válasza:
Pont tegnap volt h barátnőmmel sétálunk buszmegben és épp egy vörös hajú szeplős srác száll le a buszról.
Barátnőm: fúj de ronda
Én: ohh rámnézett (olvadozva utánna)
Nekem személy szerint bejönnek a vöröskék, nálam pont az az unalmas h barna haj, barna szem. :)
17/L
15/20 anonim válasza:
Én lájkolom a vöröshajú pasikat, főleg ha még kis huncut szeplői is vannak! :)
17/20 anonim válasza:
"Hát én ezzel valahogy úgy vagyok, hogy a vörös hajú pasik vagy baromi ocsmányak, vagy eszméletlenül jól néznek ki. Átmenet meg nincsen."
Dettó, én is teljesen így gondolom. :)
18/20 A kérdező kommentje:
Szerintem van átmenet köztük is. A hajszín nem minden... Szerintem egy vörös hajú srác lehet tök szexi vagy tök ronda vagy tök átlagos ugyanúgy ahogy a barna vagy fekete hajúaknál is. Csak azért kérdeztem pont a vöröset mert ritka és különleges :)
Amúgy szerintem is édik a vörös pasik. :)
2009. nov. 4. 14:56
19/20 anonim válasza:
Hát szerintem is vannak jóképűek, és vannak olyanok, akiket észre sem veszel. Itt van például egy kivétel. (Irtó jó pasi! :) ) [link]
20/20 anonim válasza:
olyan vörös akit észre sem veszel?:O nálam olyan nincs:D én is imádom amúgy, olvadok tőlük:D:):$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!