Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miiiiiiért ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miiiiiiért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Van egy kedves ismerősöm. Nagyon jóban voltunk, állandóan keresett.

Most ott tartunk, hogy párszor ráírtam, nem válaszol. Több nap múlva felhív, de épp nem értem rá.

Újra ráírtam, vette a fáradtságot, hogy elolvassa, mert látom, de nem ír vissza.

MIÉRT??? :( :(

2012. aug. 3. 15:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Munkahelyen ismerkedtünk meg, elindult valamerre a dolog, én léptem, de szerintem csak káoszt okoztam benne, mert előtte meg megpróbáltam hanyagolni.

Ő még keresett, én nem, mert nem akartam, hogy nyomulásnak vegye, ezért nem kerestem az utóbbi időben kölcsönösen.

Viszont megbántam, ráírtam már többször, de ezt kapom. Máskor meg felhív.

Akkor ez most mi? Haragszik?

2012. aug. 3. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy kiábrándult belőled...

De szerintem nem reménytelen a helyzet.

Én azt tanácsolom hogy intézd úgy hogy személyesen találkozatok, és akkor tisztázod az iránta érzett érzelmedet.

Mert ez az üzenet írógatás nagyon felesleges és megalázó képet tud lenni a te szemszögedből.

2012. aug. 3. 17:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Volt róla szó, hogy összefutunk csak úgy, ő mondta.
2012. aug. 3. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!