Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszataszítónak találhatják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszítónak találhatják ezt a férfiak?

Figyelt kérdés
Hiába a szép arc, a jó alak, az értelem, ha kuszák a fogai egy nőnek? Igazából csak az első fölső négy fog torlódott, de azok eléggé.
2012. aug. 1. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Fogszabályzó kis ideig, aztán szép mosoly egy életen át..és még a te önbizalmad is jobb lenne

Tiszta reklámszöveg, lehet eladom xD

2012. aug. 1. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem eszméletlenül kesze-kuszák a fogaim, de nem lehet fogszabályzóm (bizonyos okok miatt) és a barátomat nem zavarja, ha valaki szeret nem ezt fogja nézni
2012. aug. 1. 15:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de elég érzékeny a fogakra. Nincs az a csúnya fog, amit egy jó fogorvos ne tudna helyrehozni.
2012. aug. 1. 15:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Fogszabályzóhoz már idősnek tartom magam, amint lesz pénzem, más úton meg fogom csináltatni, de már nagyon zavar, úgy érzem mindenki azt nézi rajta, feszélyez beszéd közben, a teli szájjal mosolygást pedig nem is tudom milyen érzés lehet :-S
2012. aug. 1. 15:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Több emberrel beszéltem már erről, és sokan azt mondták, hogy még jól is áll :-S na ezt aztán már igazán nem tudom elhinni, de tény, hogy sok férfi akarna így is, talán őket nem zavarja. Persze éppen elég az, hogy engem igen!
2012. aug. 1. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Abban biztos lehetsz, hogy észreveszik, de kérdéses, hogy mennyire kuszák valójában azok a fogak. Lehet, hogy jobban zavar téged, mint egy férfit. Persze nem láttam még a fogadat...

A barátnőmnek is kinőttek a bölcsességfogai, és emiatt a felső szemfogai kissé előrejöttek, így most kissé olyan, mint egy twilight-os csaj, de ezért semmiképp nem dobnám. :-)

2012. aug. 1. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha jók a melleid és nem fogazol akkor nem zavarna
2012. aug. 1. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a helyzet, de sosem zavarta a férfiakat, bájosnak találtak.

A barátom pl. úgy fogalmazott, hogy 'vagány'. : D

2012. aug. 2. 03:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is a bölcsességfogaim nyomták össze őket, és most, 30 évesen már kissé későinek találom, hogy évekig fogszabályzót hordjak... inkább majd koronát rakatok rájuk, azt sem úszom meg drágábban, és gyorsabban készen is lesz. Nem fogom sajnálni lecsiszoltatni őket, mert így utálom, szóval a cél lebeg a szemem előtt. De erre még gyűjtögetnem kell egy kicsit. Utána legalább mosolyoghatok bátran.
2012. aug. 2. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézz utána, van a koronán kívül más megoldás is. Porcelánhéj a neve. A fogorvos meg tudja mondani, hogy nálad jó megoldás-e, vagy nem. A fogaknak csak az első felét csiszolják le és egy első-külső borítást kapnak.

Foganként pár ezer forinttal drágább, mint a korona, de legalább nem kell szinte az egész fogat lecsiszolni.

Nekem van és csak ajánlani tudom.

2012. aug. 2. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!