Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszítónak találhatják ezt a férfiak?
Fogszabályzó kis ideig, aztán szép mosoly egy életen át..és még a te önbizalmad is jobb lenne
Tiszta reklámszöveg, lehet eladom xD
Abban biztos lehetsz, hogy észreveszik, de kérdéses, hogy mennyire kuszák valójában azok a fogak. Lehet, hogy jobban zavar téged, mint egy férfit. Persze nem láttam még a fogadat...
A barátnőmnek is kinőttek a bölcsességfogai, és emiatt a felső szemfogai kissé előrejöttek, így most kissé olyan, mint egy twilight-os csaj, de ezért semmiképp nem dobnám. :-)
Nekem is ez a helyzet, de sosem zavarta a férfiakat, bájosnak találtak.
A barátom pl. úgy fogalmazott, hogy 'vagány'. : D
Szia!
Nézz utána, van a koronán kívül más megoldás is. Porcelánhéj a neve. A fogorvos meg tudja mondani, hogy nálad jó megoldás-e, vagy nem. A fogaknak csak az első felét csiszolják le és egy első-külső borítást kapnak.
Foganként pár ezer forinttal drágább, mint a korona, de legalább nem kell szinte az egész fogat lecsiszolni.
Nekem van és csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!