Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti visszataszítónak találjátok, ha egy lánynak sok anyajegye van, mindenféle méretben?
Nekem a hasamon rengeteg van, van nagyobb is, pici is, mint egy pöttyös labda úgy nézek ki:(
Gátlásosabb is vagyok emiatt, strandokat messze elkerülöm.
22/L
Csaj vagyok, bocsi hogy én válaszolok.
Nekem volt egy pasim, aki totál odavolt az anyajegyes- szeplős lányokért. Minél több pötty volt valakin, neki az annál jobban tetszett. Mutatott is képet egy modell csajról, akinek az egész arca-válla-dekoltázsa szeplős volt, és ő totál oda volt érte.
Szóval kinek mi jön be. Én el nem tudtam volna képzelni a leendő férjemet mellszőrzet nélkül :)
Szóval emiatt ne bánkódj! Ha valaki szeret, akkor nem fog foglalkozni az anyajegyeiddel!:D
A férjemnek is és nekem is elég sok anyajegyünk van. Soha egyikünket sem zavarta.
Nekem is a hasamon van sok, férjenek a hátán inkább.
Ezzel ne törődj! Ugyanolyan értékes ember lehetsz anyajegyekkel, mint nélkülük...semmi sem számít.
Szerintem egyáltalán nem jelent gondot. A pattanás (kezeletlen pattanás) engem sokkalta jobban zavar, mert az előbbi testi adottság, utóbbi csak igénytelenség...
Emiatt ne aggódj szerintem.
Ha valakinek csak ez nem tetszik benned azt jobb ha nem is fogadod pároddá...
Lány vagyok, nekem is van jó pár. Hasamon is van kettő nagyobb.. hátamon, meg így a nyakamon hátul, meg az oldalamon is van egy nagyobb. Mondjuk én gondolkodtam rajta, hogy egyet-kettőt levetetek, mert pl. az oldalamon lévőt a ruha irritálja. De az esztétikai szempontokon túl is érdemes őket bőrgyógyásszal megnézetni évente egyszer, hogy minden rendben van e velük.
Na de ettől függetlenül, aki szerelmes , azt nem fogja ez érdekelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!