Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti ezt visszataszitonak talaljatok?
Ilyen stilusu fenekem van, s nagyon is szeretem jol lehet hozza oltozkodni :)
Csakhat a nagy baj ott van hogy en is voltam kamasz, es hat elegge strias a fenekem abbol a feherfajtabol!!!
Nem ugy van hogy egy-ket helyen van egy csik, hanem azert sok van rajta. De amugy feszes nagy kerek, olyan mint a kepen lathato holgyemenyeke.
Szvl Nagyon undoritonak talaljatok a strias feneket? Oszinten!!!
Szerintem abszolút nincs okod kétségbeesni, jól néz ki, ennél tudod vannak Ezerszer löttyedtebb seggek :D
Ne aggódj, a tied bőven benne van a versenykategóriában :)
És amúgy is a fiúk nagy része azt se tudja mi az a stria, ha nem szólsz neki nagy többség észre se fogja venni, természetesnek veszi.
Nem tudom a lányok miért ezen aggódnak egy csomót, teljesen feleslegesen.
A striákat nézesd meg egy orvossal. Annó kamaszkoromban nekem is azt mondta a bőrgyógyász, hogy ez teljesen megszokott, most meg nemrég közölték, hogy egy hormonális betegség előjele volt aminek köszönhetően cukorbeteg lettem, és ha előbb látják akkor kiszúrják. Hát nem szúrták...
22F
Ez lehet egy megoldás a problémádra:
"Ezt a tanácsot, amit most adok, senkitől sem hallottam, a sport. Kb másfél éve, lányom 3éves korában kezdtem el sportolni. Ebbe mindent bele lehet érteni. Aerobictól elkezdve a futáson át az úszásig kb heti két alkalommal. Kétheti rendszerességgel szaunázok is.
Szerintem látványosan vékonyodtak a striáim, pedig nem használtam krémeket.ű
Sok sikert a szépüléshez!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!