Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, aki visszataszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, aki visszataszítónak tartja ezt:?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 27. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

elolvastam. és nem értem a kérdést. ki mit tart ebben visszataszítónak?

egy férfinak igen is kötelessége, hogy egy nőre au ágyban odafigyeljen és fordítva!

2010. okt. 27. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
főleg ezt a részt: két mondatot váltottunk, amikor megsimogatta a lábam, majd a nyakam, s elkezdődött. Bementünk a hálószobába, lefeküdtünk az ágyra. Hozzábújtam. Ő a lábam közé nyúlt. Eltoltam a kezét, s mondtam, hogy álljon le, maradjon nyugton. Ő újra kezdte. Kértem, hogy várjon. Újra eltoltam a kezét. De ő nem várt. Az egész valahogy nem volt helyénvaló, bár én is nagyon akartam, nagyon hiányzott már, és tényleg azt gondoltam, hogy végre hozzáértő kezekbe kerülök. Ezért is adtam fel a küzdelmet, gondoltam, hogy ez csak jól sülhet el. Felgyorsultak az események, ő időnként mélyen a szemembe nézett, s megkérdezte, hogy oké-e ez vagy az, és én mindig válaszoltam, hogy igen vagy nem, de a végén mégis mindig az történt, amit ő akart. A hüvelyem nagyon érzékeny, amikor hosszú idő után először vagyok együtt valakivel, s most pont ez volt a helyzet. Erről beszéltem is vele, tehát tudott róla. S valóban, a behatolás fájdalmat okozott, és én ezt mondtam neki akkor is. Azt mondta, hogy az nem fájdalom, amit érzek, csak elszoktam a dologtól, s javasolta, hogy legközelebb, ha maszturbálok, ne csak a csiklómat ingereljem, hanem a hüvelyemet is. Közben néhányszor a kellemetlen érzések ellenére hihetetlen élményhez juttatott: a G-pontomat masszírozta a kezével és a farkával is (olyan pózba állított, amelyben a behatolás során a farka a hüvely elülső falát döfködte), amely nagyon intenzív jó érzéssel járt, bár nem a szokásos orgazmust éltem át. Jellemző, hogy bár ismerte a szakirodalmat, amelyek világosan kimondják, hogy a nők többsége a klitorisza ingerlésével jut orgazmushoz, ráadásul azt is tudta konkrétan, hogy én is, ő mégsem érintett meg ott. Biztos azt gondolta, hogy ő jobban tudja, mi kell nekem, mint én. Az egész viselkedése ezt sugallta. S bár voltak tényleg élvezetes pillanatok, valahogy azt éreztem, hogy túl sok ez nekem, hogy én a felét sem akartam, hogy hagyjuk már abba. Többször mondtam neki, hogy nem akarom, hogy még egyszer belém hatoljon, de ő kérlelt, hogy csak még egyszer, hogy belém akar ejakulálni, s akkor én még egyszer, de még akkor sem volt vége, s a végkimerülés szélén még ezt is és azt is, és nincs erőm, és legyen már vége, és végül vége lett. Felöltöztünk, s megint kiültünk az erkélyre. Én nem tudtam akkor még megfogalmazni, hogy mi történt velem, azt hittem, szexeltem. Csak az volt nagyon furcsa, hogy egyáltalán nem vagyok tőle feldobva, sőt, mintha átment volna rajtam egy úthenger.
2010. okt. 27. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt ahogy le lett írva, nem az, amit
2010. okt. 27. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg nem akarta volna akkor nem történt volna meg ,igy csak ő érzi úgy h megerőszakolták....ha feljelentené a csávót kiröhögnék....
2010. okt. 27. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A nő el volt szokva a szextől, de ha annyira nem akarta volna tökönrúgja a pasit és pá pá. Másik dolog meg az, hogy nem volt meg köztük az összhang a sok levél ellenére sem, lehet személyesen már nem találta annyira vonzónak a fickót és tudat alatt inkább már akkor lelépett volna.

Ez van mikor érzelmek nélküli szexbe keveredik egy nő... hiába kapja meg a teste amit akart, a lelke üresen tátong a dolog után. Persze a mai fiatalok ezt lehet nem értik meg... :(

27F

2010. okt. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!