Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Nektek is szokott néha fájni a herétek?
Figyelt kérdés
16 éves szűz fiú vagyok azaz nem élek nemi életet.Néha úgy hetente egyszer 2x nem sokáig csak egy ideig néhány percen keresztül fájnak a heréim.Nem úgy hogy belehalok és szenvedek tőle csak olyan kellemetlen.Már kezdek magamba mesélni valami betegséget de ezen kívül nincs semmi gond semmilyen téren csak egyszer így "rám jön" és kellemetlen.Elviselem gondoltam már hogy lehet azért is hogy olyan helyzetben vagyok vagy nem megfelelő gatya viselet vagy nem tudom de ez csak nálam fordul elő vagy másnál is szokott lenni?
Légyszíves normális válaszokat !
2012. júl. 31. 20:56
2/8 anonim válasza:
nálam nem szokott ilyen előfordulni.lehet a szük gatya miatt van,ne húzd fel annyira
3/8 anonim válasza:
hja szokott, énis paráztam, és máig se tudom miért fájt... de szokott... nem csak amikor valaki odüt, vagy rúg, hanem spontán is...
4/8 anonim válasza:
nekem ilyen kb 12 éves koromban volt de akkor azthittem beszarok de elmúlt :)
5/8 anonim válasza:
Gyanakszok a szűk gatyóra,bánj vele jobban,ne préseld bele szűk ruhadarabokba... nekem is fájt fiatalon,de ügyelek mindig hogy jól érezze magát :D
6/8 anonim válasza:
Ennyi idősen nekem is volt,nekem elég sokat fájt, el is mentem vele dokihoz, de azt mondta, hogy ez a serdülés miatt fáj. Aztán utána egyre ritkábban fájt, de úgy 18-19 éves koromig még elő-elő jött, de már egyáltalán nem volt annyira kellemetlen, mint akkor. Nyugi elfog múlni, bár nem vagyok orvos, ha megakarod nyugtatni magad, akkor menj el dokihoz, jobb félni, mint megijedni! Egyébként a férfiaknál a 17-28 as korban a leggyakoribb a hererák, félévente érdemes elmenni egy vizsgálatra, hogy minden rendben van-e a srácokkal.
7/8 anonim válasza:
Nekem ezer éve fáj, ha sokáig nem ürítek. Tehát, hajrá!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
Megnyugodtam kicsit :)
2012. júl. 31. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!