Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több meleg férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több meleg férfi?

Figyelt kérdés
Én nő vagyok és mostanában azt tapasztalom, hogy egyre több a meleg férfi. Arra lennék kíváncsi, hogy miért, a mai lányok viselkedése vagy kinézete miatt vagy egyszerűen csak többet éreznek a saját nemük iránt? Még lenne egy olyan kérdésem, hogy van aki megváltozhat ez irányban, hogy megint a lányokhoz kezdjen el vonzódni? Én sajnálom az ilyen fiukat, mert maximálisan a férfi nemhez vonzódom. Senkit nem akarok megbántani, csak érdekel. 27/N

2012. aug. 3. 15:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Hidd el, nincsen egyre több.. Ugyanannyi van mind régen, csakhogy régebb senki nem merte ezt felvállalni. Inkább belementek egy kapcsolatba és szerelem nélkül, boldogtalanul leélték az életüket.

Viszont most már más világ van a homoszexualitás elfogadottabbá vált emiatt sokan felmerik vállalni. Ezért voltak az ilyen dumák hogy a 45, 50 éves bácsika most jött rá, hogy meleg.. Neeem nem most jött rá.. csakhogy most merte elmondani ezt.

2012. aug. 4. 21:25
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsó: a mondanivalód nagy részével egyetértek, de ez a "45, 50 éves bácsika" erős :)
2012. aug. 4. 21:37
 23/24 anonim ***** válasza:
:P Bocsánat.. Nemakartam azt éreztetni, hogy aki 45, 50 éves az már öreg. Egyszerűen igy jött. :P bocsi
2012. aug. 4. 22:14
 24/24 anonim ***** válasza:
A fiatalok nem azért döntenek a melegség mellett mert divat... Ez olyan mintha egy homo világban a heteró lenne tabu. Sehogy se tudnám követni, mert NEM VAGYOK MELEG!
2012. okt. 17. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!