Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több meleg férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több meleg férfi?

Figyelt kérdés
Én nő vagyok és mostanában azt tapasztalom, hogy egyre több a meleg férfi. Arra lennék kíváncsi, hogy miért, a mai lányok viselkedése vagy kinézete miatt vagy egyszerűen csak többet éreznek a saját nemük iránt? Még lenne egy olyan kérdésem, hogy van aki megváltozhat ez irányban, hogy megint a lányokhoz kezdjen el vonzódni? Én sajnálom az ilyen fiukat, mert maximálisan a férfi nemhez vonzódom. Senkit nem akarok megbántani, csak érdekel. 27/N

2012. aug. 3. 15:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%

Innen üzenem, hogy kb 80 éves tévhiteket magyarázol okoskám.

A médiának, az apának és hasonló agyszüleményekhez semmi köze hozzá megsúgom. Ezt a divat dolgot felejtsétek már el Isten áldjon meg titeket. Nem tartjátok kicsit paradoxnak? Mert ebben a szerencsétlen országban sajna az emberek 70% kb még mindig bigott ebben a témában, szerintetek ki lenne akkor csak divatból meleg?

Maximum többen vállalják fel, bár ebben az országban még az atya úr isten is lehetne meleg nem változna semmi.

Nagyon durva, hogy milyen buták itt egyesek.

Kár értük, meg megváltozni? Gratulálok, kérdező te se vagy jobb. Aki így születik így születik és kész. Mi így érezzük jól magunkat, ennyi (kivéve persze azok akik az ilyen hozzáállás miatt nem bírják a nyomást).

Ajánlom az Imák Bobbyért című filmet.

2012. aug. 3. 15:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Áú:S
2012. aug. 3. 15:55
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
15:54 Kétségtelen, h van, akiben születésétől kezdve megvan a hajlam, de attól még nagyon sok divatbuzı is van, főleg a fiatalok között. Ők persze igazából nem buzık, csak látják, h fiúval smárolni meg szexelni menő, ezért megteszik.
2012. aug. 3. 16:06
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
Ez csak homofób propaganda.
2012. aug. 3. 16:20
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

A divatbziság az max amikor részeg kislányok vagy épp nők smárolnak, miközben a hímek verik a mellüket.

Lepontozhattok 0-ig, nem változtat az igazamon...

2012. aug. 3. 16:22
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, pedig én is az vagyok. Ezt a barátnőm szokta mondani, amikor a hidegben odabújik hozzám, és azt mondja, hogy "olyan jó meleg vagy".

Meg is kértem rá, hogyha lehet, ezt nyilvános helyen ne jelentse már ki rólam! :-)

De túl a viccen - meg a barátságon :-)! Sztem ez nem a lányok miatt van, és -úgy tűnik- nem visszafordítható/megváltoztatható. Ergó bele kell nyugodni, el kell fogadni, hogy vannak ilyen emberek is - csak ne provokálnának a "menettyükkel", mert azzal -a jelek szt- inkább rontanak a dolgon.

2012. aug. 3. 16:45
 17/24 rottingrabbits ***** válasza:
90%
Engen nem erdekel. Viszont minnel tobb a meleg,annal tobb csaj jut nekunk heteroknak szoval nem panaszkodok.
2012. aug. 3. 19:34
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Semmivel sincs több meleg, mint régen volt. Annyi az egész, hogy egyre többen merik felvállalni, és ezt a laikusok úgy konstatálják, hogy több a meleg. Nem igaz :)
2012. aug. 3. 20:14
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez olyan, mint amikor az utóbbi évtizedekben "egyre több lett" a balkezes ember. Régen azt sem tűrték el. Engem is próbáltak erővel átszoktatni. Az apám rendszeresen járt be veszekedni az óvodába és az iskolába is, hogy szálljanak le rólam. Az egyik tanárnőre, aki a legelszántabban próbált átszoktatni, a többedik kemény vita alkalmával rábizonyította, hogy rejtett balkezes (hopp, egy párhuzam), mert valahogy úgy fogta meg a tollat, ahogy ő biztosan nem tette volna, és ő ezt észrevette.

Ez alig több, mint harminc éve volt. Most kb. ez megy a melegeknél.

Képtelen vagyok jobb kézzel írni. Így születtem.

39F

2012. aug. 3. 23:38
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

Az utolsónál a pont.

Egyébként valaki mutassa már meg nekem, hogy nálunk milyen formában "ömlik" a médiából, hogy melegnek lenni menő?

Inkább annak van igaza, aki a buliban egymásra mászó csajokat hozta elő. Na az divat, húzni a hímek agyát, de ettől még maga a biszexualitás nem lesz az, és sokszor ők ugyanúgy homofóbok, aki tényleg "más", azt ők is leszólják.

Nem lett több meleg, csak - ha nem is vállalják nyíltan - legalább talán akkor közölni merik, ha valaki érdeklődne utánuk, talán nem mennek bele annyian kényszerkapcsolatba. Régebben szerintem maguknak sem vallották be sokan, esetleg meg sem fordult a fejükben, hogy pont ők lennének csúnya rossz homoszexuálisok...

2012. aug. 4. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!