Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, pasik! Történt valaha olyan veletek, hogy egy nőbe beleszerettetek?
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves srác vagyok, és szinte 100%, hogy meleg vagyok, de velem mégis megtörtént, hogy szerelmes lettem egy nőbe, sőt még álmodni is szoktam róla.
Szerintetek ez mi lehet? Előfordult már ilyen más meleg férfival is?
2012. júl. 9. 00:47
1/6 anonim válasza:
Igen megtörtént ,de kizárólag a karaktere ,személyisége,stílusa ,életfelfogása varázsolt el ..
Képtelen lettem volna szexuális tevékenységeket folytatni vele noha még külsőre is ott volt :/
2/6 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, és közelíts a lányhoz!:)
3/6 anonim válasza:
Biszex is lehetsz, ez nem jutott eszedbe? :)
4/6 anonim válasza:
A melegek tudtommal csak a látszat miatt próbálkoznak csajoknál... Ha meleg vagy, nem vágysz nőre. Ahogy a heterók sem zúgnak bele a saját nemükbe... Akkor max biszexuális lehetsz
5/6 KMJ válasza:
Hmm, különös, meleg időjárás és hülnek a férfiak.
6/6 anonim válasza:
szerintem is bi lehetsz
vagy ez nem oylan igazi szerelem hanem csak csodálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!