Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/meleg férfiak/fiúk! Mi nem tetszik nektek egy férfi/fiú kinézetén/testén?
borosta/bajusz
vagy legyen semmi vagy legyen (kis) szakáll helyette.
taj getosz, gondolodm nagyon trollnak érzed magad. de ha már szánalmaskodsz, akkor legalább jól tennéd azt.
a kérdés a buz.ikhoz irányult, hogy NEKIK mi nem tetszik egy normális férfi testén. ezért a válasz, miszerint "búza" nem jó, te szerencsétlen.
amúgy nem tudom. nincs semmi bajom a melegekkel, addig amíg nem gondolok rájuk.
nekem a magas vekony fiuk tetszenek szoke/fekete hajal kek vagy zolszemmel, de meg a kis alacso nyabb kisfiusabb sracok is tetszenek :)
16/f
19/F/bi
Inkább elmondom hogy, mi az ideálom! :)
(Az ideálom, önmagamat tükrözi. Külsőleg illetve belsőleg)
LEGYEN a külső megjelenése:
(magas, férfias, jóképű, ápolt, szépen kidolgozott teste, karcsú dereka és legyen jól öltözött
LEGYEN csupasz a:
mellkasa, hasa, háta, gerince alja és fenekén mindenhol a többi helyen lehet szőrös amit nem említettem de, ápoltan
LEGYEN a személyisége:
(rendes, becsületes, őszinte, okos, megbízható, szerény, kulturált, vicces kicsit komolytalan, illedelmes és ismét férfias)
Amúgy még soha nem voltam fiúval de kíváncsi vagyok hogy milyen lehet! :D
te nem 1 átlag pasi vagy mi!? O_O
22/F
Hát én elég furcsán vagyok biszex. :D
Nekem maga az egész test egyszerűen nem vonzó, sőt, taszító egy férfi látványa szexuálisan, hasonlóan egy tisztán heteroszexuálishoz. Csak a pénisz az, ami vonz.
Én sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!