Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, ezért csinálja?
Tegnap bekerültem kórházba,már a gondolattól is kiráz a hideg...
Nővérek bekísértek a szobámba,majd jött a kezelőorvsom-elég érdekes figura,beszél,közben vigyorog,meg simogat!,integet,bezzeg a mellettem lévő mamikákkal ezt nem csinálja,egész beszélgetés alatt vigyorog,vagy 30 évvel öregebb tőlem,én vagyok 21.Ez most udvarolgat nekem,vagy mi kínja van?
szerintem hozd zavarba. onnantól majd megtudja merre hány méter! ezek csak azt élvezik, ha kínos helyzetbe hozhatnak valakit az oda nem illő közeledésükkel. de lehet, h tényleg ennyire beteg állat, hogy a nagy számok törvénye alapján minden 50 alatti nőbetegnél bepróbálkozik.
ha simogat, akkor halkan súgd a fülébe, hogy ezért akár fel is nyomhatnád, szóval hátrább az agarakkal, ha nem akarja, h kib-sszák a kamarából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!