Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki, ezért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, ezért csinálja?

Figyelt kérdés

Tegnap bekerültem kórházba,már a gondolattól is kiráz a hideg...

Nővérek bekísértek a szobámba,majd jött a kezelőorvsom-elég érdekes figura,beszél,közben vigyorog,meg simogat!,integet,bezzeg a mellettem lévő mamikákkal ezt nem csinálja,egész beszélgetés alatt vigyorog,vagy 30 évvel öregebb tőlem,én vagyok 21.Ez most udvarolgat nekem,vagy mi kínja van?

2012. aug. 3. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze,biztos már szerelmes is beléd...pffff....gondolkodj.
2012. aug. 3. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:

Milyen problémával kerültél be?

Vizsgálatokat csinált,és közben csinálja?

Milyen vizsgálatokról van egyébként szó?

Lehet fájdalmas a vizsgálat és a simivel,meg a vigyorgással próbálja tompítani ezeket a durván negatív,rossz érzéseket...

2012. aug. 3. 14:31
 3/16 A kérdező kommentje:
csak sima sztetoszkópos vizsgálat,meg adatokat vett fel,meg ereket nézte,amúgy szívproblémákkal vagyok bent,vizsgálat közben ba.ker elkezd simogatni,meg vigyorog,mint egy dedós
2012. aug. 3. 14:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feleségül akar venni téged, azért csinálja ezt XD
2012. aug. 3. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:

35-40 éve bizonyára így próbáltak közel kerülni a nőkhöz. Akkor még talán bejött. De udvarolni az szokott, aki komoly kapcsolatot akar, úgyhogy ez kilőve.

Próbál flörtölni és meg akar dugni, ez elég egyértelmű te naiv kislány!

Szerinted hány fiatal lánnyal csinálja még ugyanezt?!

2012. aug. 3. 14:36
 6/16 A kérdező kommentje:
hát a nővérekkel is ezt csinálja,ott ül a nővérpult mögött,ha épp nincs más dolga,és ott is megy ugyanaz,mint amit velem csinál
2012. aug. 3. 14:37
 7/16 A kérdező kommentje:
először azt hittem,hogy férfi nővér,azért ül a nővérpultban,de kiderült,hogy más van a dologban,azzal a nővérrel szórakozik főleg,akinek a melle is nagyobb a pasi fejénél
2012. aug. 3. 14:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozzál vele, azért kerültél be,hogy kivizsgáljan ak,nem azért,hogy ilyenekkel foglalkozz. had vigyorogjon. még mindig jobb,mintha valami tapló gyökér lenne,nem? ha simogat,el kell lökni a kezét, jelezni kell neki,hogy nem veszed jó néven a közeledését. Nem kell rá figyelni,le kell sz..rni,nem kell komolyan venni az ilyen dolgait,a pasi tuti egy idióta,én hozzávágnék valamit,ha ezt csinálná. :D
2012. aug. 3. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem lehet panaszt tenni,vagy bemószerolni,hogy mégis,mit csinál már a betegeivel?Ezért ki is rúghatnák,nem?Az ilyennel ezt kéne tenni.Vagy megütni,hát ez van.Én letörném a kezét és felnyomnám a se.ggébe,ha velem ezt merné csinálni.
2012. aug. 3. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Unatkozik, unja a munkáját és ezekkel a játékokkal feldobja kicsit a hangulatát.
2012. aug. 3. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!