Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogy veszitek észre ha egy pasi pénzes?
Figyelt kérdés
Az autoján kivül. ÉS megbróbálnátok felszedni?2012. aug. 3. 14:08
1/8 anonim válasza:
Nekem az édeskevés, ha pénzes, tehát emiatt nem akarom "felszedni". Na meg amúgy sem - szedjen fel ő, ha akar valamit....
2/8 anonim válasza:
Osztom az első véleményét. :)
24/n
3/8 anonim válasza:
A nõk bizonyos részének kifejlõdött egy speciális érzékszerve.Úgymond kiszagolják a szaglóhám felett található szupersûrû "pénzreceptor" mezejükkel :D
4/8 A kérdező kommentje:
És az első kérdésre a válasz? :) A jó nőkne! csak a pénz számít ha valaki meg csóró azzal nem biztos hogy foglalkoznak!
2012. aug. 3. 14:27
5/8 anonim válasza:
A menése sokat elárul ha tramplin megy akkor akár milyen szépen fel van öltözve akár milyen márkás ruhába de lehet hogy csak az az egy márkás ruhája van amiben van. A kocsi is árulkodik mert aki szegény annak általában az sincs mivel nem tudja fenn tartani. Akik gazdagabbak azok elérhetetlenebbek mert nem állnak akárkivel szóba magukhoz hasonlóakat választanak és elegáns helyekre járnak. És fizetéskor nem apróval fizetnek.
6/8 A kérdező kommentje:
ja ezt már én is észrevettem :)
2012. aug. 3. 14:29
7/8 anonim válasza:
ruha, ékszer, óra, autó, költekezés, ezekből észre lehet venni
8/8 anonim válasza:
A ruhájuk anyaga, színe, minősége. Öltözködése eleve, hogy milyen ruhadarabokat vesz fel. Óra, ékszer. Aztán ott van az autó. Meg a járásukon, ahogy a fejüket tartják, nagyon büszkén, kihúzzák magukat, felemelik a fejüket. Nekem az apukámnak van cége, és egy csomó gazdag üzletfele az így néz ki, és eléggé jó csajaik vannak mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!