Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú pasi vagy külsőleg?
Figyelt kérdés
-vonzó,izmos,tekintélyt parancsoló
-jóképű,sármos
-jelentéktelen
Ha az első kettő közül valamelyik igaz rád,küldj privit,mert lenne egy kérdésem,amit meg szeretnék kérdezni:)
2012. aug. 2. 23:16
1/9 anonim válasza:
Tekintélyt parancsoló, kissé túlsúlyos, de izmos, alapvetően nem vagyok jóképű (szerintem) de mások szerint aranyos vagyok... Kérdezz nyugodtan, az emberekhez értek :DD
2/9 anonim válasza:
A jóképűség és a sportosság jellemző rám. Mit szeretnél tudni?
3/9 anonim válasza:
Szexisten vagyok! Külsőleg-belsőleg.
4/9 anonim válasza:
Jó képűnek mondott, "sármos" borostás. 199cm magas 91kg szálkásan izmos. :D Mint egy kajakos.
Mit szeretnél kérdezni!
5/9 anonim válasza:
sokan mondják h hasonlitok a caramelre am izmos vok
joképü
6/9 anonim válasza:
Köszi, h a csúnya pasikat jelentéktelennek tartod, igazán jólesik.
7/9 anonim válasza:
de érdekes, hogy itt minden pasi egy Don Juan.........
8/9 anonim válasza:
Nem mindegyik az. Én a szesxisten vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!