Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pontot adnál a testemre? Kéne fogyni? Alakra milyen?
2012. aug. 2. 13:37
1/29 anonim válasza:
10/5 pontot adnék. Kéna fogyni és formálni az alakot, aránytalanul vastag a láb és a derék környéke. 24F
2/29 anonim válasza:
Alakra nekem tetszik mondjuk 10-ből 8 mivel mindent nem látni a fej és egyebek is számítanak :) 22/F
3/29 anonim válasza:
nem csinálnál olyan képet, amin nem kitakarva vn a melledd. hanem melltartó van rajtad?
az a baj, hogy semmit nem lehet látni belőle.
amúgy az jó ami lászik
4/29 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, bár jó lenne látni a melleket is, mert nagyot dob az egészen, ha nem picik. Fogynod semmiképp nem kell. Kicsit szélesebb a derekad, de ez nem baj, mert még így is vékony, nőies. 10 pontból mellek nélkül 7, de csak mert a kicsit teltebb lányokat szeretem.
5/29 anonim válasza:
Csak a kitakarások miatt adok rá 7-est. Csinálj normális fehérneműs képet, akkor valószínűleg nagyobb pontszámot kapsz! ;)
9/29 anonim válasza:
szerintem nagyon jó. ez nyílván csak az én véleményem és nem is nekem akarsz tetszeni, de szerintem kár lenne fogyni. nekem bejössz.
10/29 A kérdező kommentje:
kilóra mit tippelnétek?
2012. aug. 2. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!