Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, a "fecske" fürdőnadrág...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a "fecske" fürdőnadrág tényleg égő?

Figyelt kérdés
A hagyományos fürdő gatya tényleg égő?
2012. aug. 1. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az az égő, hogy valakinek a lábszára tök fehér máshol meg le van égve! Én 26 éves vagyok, és már nem fogok átszokni másik fürdőnadrágra, azt rühellem, ahogy a tornacipő divatot is! Egyébként alsónadrágba boxert hordok, de fürdőbe ez kényelmes!

Van egy O'Neill fecském, amibe tényleg szinte szerelmes vagyok, elől szexi piros, hátul kékes-szürkés, de elől van az átmenet, és igen jó. Eleve bejön a fecske forma, nekem megvan hozzá az alakom, meg ha már lebarnulok, ez a vonal jól néz ki, de most még a vonal is alig látszik, mivel meztelenül is napozok itthon. Ja, és nincsen nagy péniszem, bár szerintem nem lehet fecskéből levenni mekkora, a heréim átlag felettiek (hiszen ez a lényeg, ez hajtja a mozdonyt!!!), szóval nem lehet tudni, mit rejt a csomag - szerintem, de én nem szégyellem.

Múltkor ismerkedtem 1 csajjal facebookon, küldtem neki képeket, köztük 1-et amin ebbe a kedvenc fürdőnadrágomba voltam. Az a csaj (hiú, átlagos külsejű, szóval nem is bomba, inkább csak fel van "tuningolva" öltözködésileg stb) megmondta, hogy tiszta gáz vagyok mert kecskét (k-val írta, LOL!!) hordok, meg mert nem vagyok kigyúrva, és nincsenek kockák se a hasamon, és a hajamba sincsen semmi extra.

Na mindegy, akiknek ezek a fontos, azok annyit is érnek! Majd 30-40 évesen sírni fognak utánam, mert egyébként elég jól is tartom magam, de ők akkorra leélt riherongyok lesznek, és nem kellenek majd senkinek.

Én meg továbbra is büszkén fogom hordani akkor is a fecskémet! Hát álljon már meg a menet, hogy valakinél az kizáró tényező legyen egy ismerkedésre, mert fecskébe fürdik! Én kiállok továbbra is a fecske mellett és nem hozok rá szégyent, hiszen gyerekkoromba is mindig ebbe fürödtem!

2012. aug. 12. 07:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt!

Egy olyan férfinek, akinek meg van hozzá a teste (ez alatt a legalább enyhén izmos testet értem) annak kifejezetten jól áll, ráadásul engem speciel izgat ahogy domborodik alatta a szerszám!

22/L

2012. aug. 12. 08:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi
2012. aug. 22. 22:35
 14/16 anonim válasza:

Kutyafa, és többek! Igazatok van!

Hosszú nadrágban napozni? Vagy fecske, vagy olyan speedo szerű, comb tetejéig! Ez tényleg amcsi majmolás, ha szar tested van, rejtsd el... Amúgy meg strandon ezer idegen elött nem mindegy? A barátom is hagyományos fürdőnadrágot hord, nem átlagon felüli a mérete, de szexi!

Ja! És jó segge van benne! :)

2013. máj. 3. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is imádom a fecske fürdőnadrágom, bár nekem nem a szerszám domborodik benne, hanem a nagy ballonok. Ugyanis óriás tojásokkal rendelkezem. De nem baj, mások mit hisznek, úgyis ez a lényeg, ez hajtja a mozdonyt. :D
2013. máj. 6. 11:59
 16/16 anonim válasza:
2013. máj. 17. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!