Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a "fecske" fürdőnadrág tényleg égő?
Nekem nem jön be a fecske,se fürdőgatyaként se alsógatyaként.
Nekem egy 5éves óvodás jut eszembe róla.(őszinte vagyok,maximum lepontoztok)
De gondolom mindenkinek más tetszik,és ezt tiszteletben kell tartani.
27L
A férfi normál úszónadrág mindig is ilyen lesz, lehet akármilyen divat.Szerintem ez a virág mintás rövidnadrág a gáz, kicsit elcsépelt már, kb minden második emberen az van.
Persze strandra, mászkálni én sem venném fel a "Fecskét", de termálban, uszodában nem húzok magamra egy sátrat. Az ilyen helyeken mind a dolgozók és más fürdőzők is szidják ezt a szörfgatyát, amikor kijön az illető a medencéből még 10 méter után is folyik a gatyájából a víz. A csajokat nem igazán értem, a többségük szerint gáz, ódivatú, nem trendi. Ha ilyet hallok mindig az jut eszembe, nem , hogy örülnél neki te szerencsétlen legalább látsz is valamit.
Így szerintem hordja bárki bátran, aki piszkál miatta az a ropi cerkája, vagy a nagy bele miatt nem meri felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!