Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Szerintetek szexi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Szerintetek szexi egy buliba egy lányon ha nincs meltartó?

Figyelt kérdés
mivel egy olyan koktél ruháról van szó ami alá nemtúl szép a meltartó úgygondoltam felveszem meltartó nélkül mivel van mellem és nem lóg. most ezt a fiúk hogy fogadnák? a lányok tuti riba.n.coznak majd de az nemérdekel :D
2012. aug. 1. 19:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 20:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik ez a fajta ruha... Nagyon szexi tud lenni amikor egy lanyon nincs melltarto es egy-egy mozdulatnal latszik ahogy szep ruganyosan mozog a melle. Viszont amikor a hegyes bimbokat latom a ruhan keresztul az engem taszit. Akkor mar inakbb vegyel melltartot es valami nagyon dekoltalt ruhat amivel szintugy felkelted a figyelmet.
2012. aug. 1. 20:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jönne le,hogy ez a csaj is egy olcsó ribanc...
2012. aug. 1. 20:13
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
ha ez alá felveszel egy pánt nélküli melltartót semmi különbség nem lesz,csak akkor senkinek nem tudod mutogatni a mellbimbóid:D
2012. aug. 1. 20:23
 25/29 anonim ***** válasza:

jahm, am szerintem is inkább olcsó ribizli ruha ez, mint brutál csinos qrvás, szóval én tuti olyat vennék fel (ha lány lennék :D) aminek van vállpántja és csak sötét színűt!!

pl. egy feszesebb egyberuhát magassarkúval, de ebből nekem az jön le, hogy olcsó husi ribi vagyok

ja és jöhetne kép enélkül a sárgaság nélkül is ;)

2012. aug. 1. 20:26
 26/29 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 23as hozzászólóval. Egyébként én a 12es vagyok. És megvan a véleményem az ilyen ruhákról és emberekről. Üdv: 20/F
2012. aug. 1. 20:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Egy pánt nélküli melltartót felvehetnél alá, mert így tényleg elég átlátszó. :)
2012. aug. 1. 20:29
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
akkor bugyi se kéne nem?
2012. aug. 1. 20:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nyáron gyakran szaladgálok melltartó nélkül de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG olyan esetbe ha nem látszik át a bimbóm. Azt nem bírnám elviselni, undorító szerintem.
2012. aug. 1. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!