Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szerintetek szexi egy buliba egy lányon ha nincs meltartó?
Figyelt kérdés
mivel egy olyan koktél ruháról van szó ami alá nemtúl szép a meltartó úgygondoltam felveszem meltartó nélkül mivel van mellem és nem lóg. most ezt a fiúk hogy fogadnák? a lányok tuti riba.n.coznak majd de az nemérdekel :D2012. aug. 1. 19:22
12/29 anonim válasza:
Jó korán kezded az esti sarki életet.
13/29 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es.
Sarki élet? Azért mert felveszek egy koktél ruhát meltartó nélkül?
2012. aug. 1. 19:38
14/29 anonim válasza:
Ha téged nem zavar,hogy mindenki a bimbóiddal fog beszélgetni,nem veled,akkor nyugodtan .
15/29 anonim válasza:
Nem mondod meg, hogy hol lesz a buli?:(
16/29 anonim válasza:
A ruhán keresztül kipiroslik a parizer. :D
18/29 anonim válasza:
lányként mondom nagyon szép cicid van..de a bimbi már most is látszik.
19/29 anonim válasza:
szép a ruha se rossz de ezt seperc alatt le pajszerolják rólad ha nem vagy résen
20/29 anonim válasza:
szép a melled, de nekem ez a ruha olyan semmilyen, olyan közönséges ! Én inkább olyan ruhát vennék fel, ami sejtelmes, de mégis dögös !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!