Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a testem?
2012. aug. 1. 19:08
52/58 anonim válasza:
ugyan utolsó. hogy lehetsz olyan bunkó, hogy azt írod hogy szerintem ez gyönyörű?
53/58 anonim válasza:
Nem értem, hogy 14 éves kislányok miért ilyen módon akarnak pasizni...nem tudom, hány éves vagy, de a válaszaidból ítélve nem vagy sokkal több. Női szemmel egyébként teljesen átlagos tested van, nincs vele baj szerintem.
54/58 anonim válasza:
Borzalom nem ártana fogyni edzeni na meg egy uj mell sem ártana:D
55/58 anonim válasza:
Megbasználak, de annyi évet kapnék ahány éves vagy.
56/58 anonim válasza:
olyan 13-14 körüli lehetsz a válaszaid alapján, és már mutogatod a testedet, ráadásul csodálkozol ha leribancoznak! Jogos az út szélén álló kvák se szeretik ha lekvázzák őket! Nem ismerlek, de mire vall az hogy mutogatod magad mert szerintem nem arra hogy hú de csinos ez a lány!!Az igazságért meg nem kell snkire megharagudni!Egyébként vagy a felfogásod ilyen gyerekes, vagy a tested nem passzol a korodhoz!!
57/58 anonim válasza:
Tényleg megírhatnád a korod. Amúgy szerintem szép már ami látszik belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!