Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a testem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(ez röhelyes ja:D

nem tudtam máshogy megoldani)

2012. aug. 1. 19:08
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
A 17-estől én sem írhattam volna jobban!
2012. aug. 1. 19:40
 22/58 anonim válasza:
Miért kérded meg ? Aki bevállalja , és felrak olyan képeket a 'világhálóra' , ahol látszik a teste , az egy kicsit is büszke kell legyen rá .. másképp nem rakod fel . Minek is rakod fel ezt a kérdést, ha te megállapítottad magadban a választ ? ;)
2012. aug. 1. 19:42
 23/58 A kérdező kommentje:
jó hát akkor ennyi...
2012. aug. 1. 19:42
 24/58 A kérdező kommentje:
nem a véleményetekkel van baj.Mert felőlem tarthattok vizilónak is,csak ha én normálisan írok nektek akkor nem értem egyeseknek mért nem megy
2012. aug. 1. 19:44
 25/58 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszok nagy része normális! Az egy másik dolog, hogy Te nem erre számítottál...
2012. aug. 1. 19:46
 26/58 A kérdező kommentje:
hát épp ez az.Nem erre számítottam.Ha nem tetszik az alakom akkor írd meg nyugodtan hisz ezért van a kérdés,de normális,nem lekezelően.Amúgy nyugodtan leszállhatsz rólam kedves 81%os:)
2012. aug. 1. 19:50
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ne haragudj meg rám, a világért sem szeretnélek megbántani, sőt mi több a lelkem ég amiatt amit most fogok írni.

De nem szép a tested. Annyira átlagos, mint az USA-ban az elhízás. Aki meg itt mutogatva magát próbál önbizalmat szerezni, az meg pont olyan átlagos WC-ben a kula.

Tényleg elnézést kérek, remélem semmi sértőt nem írtam. Ha mégis, nyugodtan bunkózz le, és ígérem azt célzásnak fogom venni, s rögtön kiontom az önnön véremet amint olvasom.

űdévé

2012. aug. 1. 19:52
 28/58 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Itt egyik válasz se volt bunkó...csak leírták a véleményüket...

És igen az is vélemény ha valaki azt mondja riba*cnak lát

Az is vélemény ha valaki lepontozza a tested...

ezek egyikse bunkóság...

szerintem átlagos tested van.Tehát nem vagy kövér de sovány se.

nekem az ilyen testalkat bejön.A mell méret engem nem èrdekel...

2012. aug. 1. 19:56
 29/58 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem az enyém az összes 81%-os!
 30/58 A kérdező kommentje:

jó hát akkor átlagos.:)

viszont te meg szánalmas hogy nem is ismersz és ilyet írsz

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!