Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a testem?
2012. aug. 1. 19:08
31/58 A kérdező kommentje:
hát persze,hogy nem :)
2012. aug. 1. 19:57
32/58 anonim válasza:
Szia! Én szeretnélek megismerni, szeretnék mindent tudni rólad. Szeretném érezni azt amit te érzel, szeretném együtt venni veled a levegőt. Szeretném ha ugyanazt a rögös utat járhatnám be, amin te lépkedtél életed elmúlt szakaszán, és szeretném veled venni az akadályokat, melyek a jövöben várnak rád. Szeretném, ha lelkünk összeérne, ha csak egy időbeli fuvallat erejéig is, szeretném ha tudatunk összefonódna, míg lüktető szivünk látja el azt éltető vérrel. Szeretném mindezt azért, hogy VÉLEMÉNYT ÍRHASSAK A NAGYRÉSZBEN KITAKART TESTEDRŐL EGY INTERNETES FÓRUMON!!!
33/58 A kérdező kommentje:
igen és írtam is hogy ezzel semmi gond nincs :)
akkor ha nem irónikusan mondja hogy direkt szrul essen. A véleményt normálisan is lelehet írni pl:
"nekem nem tetszik" ennyi
ja , az meg hogy valaki nem is ismer és így ismeretlenül leribancoz csak a saját butaságát mutatja.
2012. aug. 1. 20:02
34/58 anonim válasza:
de nem azér, de egy olyan egyszerű kérdésre sem válaszolsz, hoyg hány éves vagy. ez csak nem számít bunkóságnak?
ha nem akarod elárulni it akkor írd azt és felfogjuk. csak azért az sem mindegy, hogy 12 vgy 72 évesen van ilyen tested.
35/58 anonim válasza:
itt mindenkit leoltanak. remélem ezt tudod. akárhogy nézel ki.
36/58 A kérdező kommentje:
Miért kéne megadnom a korom?A test az test.Ha egy test jó akkor jó, ha meg szr akkor szar
2012. aug. 1. 20:11
37/58 anonim válasza:
Mondjuk nekem a melledből látható rész alapján, 30+ nak tűnsz :D
38/58 A kérdező kommentje:
jólvan :)
2012. aug. 1. 20:15
40/58 A kérdező kommentje:
jólvan :)
2012. aug. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!