Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a testem?
na az utolsó kommentbóől látszik kérdező hoy eléggé buta vagy és csak magaddal törődsz és semmit nem tudsz az életről.
azért kellene megadnod a korodat mert többen kérdeztük. ha a testedet felrakod ide akkor nem tudom hogy miért számít hogy nem adod meg a korodat, de nem is érdekel. de azt is írtam, hogy ha nem szerenéd megadni a korodat, akkor írd le hogy nem szernéd elmondani, de gondoltam, hogy valami kultúráltabb és felnőtt értelmes ember módjára teszed ezt meg, nem egy sértődős kislány viselkedésére utalva. nagyon sajnállak mert tényleg nincs rossz tested, de nagyon buta vagy hozzá ami eleve hátrány az értelmes pasiknál, a kőgazdagokhoz meg sokkal jobban kellene kinézned, mert nem vgy nagy szám.
na de m1 pontozz le nyugodtan, a % engem úgysem érdekel, de remélem felfogtad, hogy mit szeretnék mondani ezzel a válasszal.
privátba igen kedves voltál ;)
amúgy köszi a véleményt;)
Ui: "semmit nem tudsz az életről"
Mert ismersz ;)
na megyek mert lassan úszij Gyurta.
:)
Nincs nekem időm erre a sok iskolás,óvodás hülyeségre:)
Puszilok minden "kedves" hozzászólót. :)
milyen idősen van ilyen tested ha szabad kérdeznem? amúgy nem rossz szerintem.
ez az egy volt a korábbi válaszom. ebben mi a sértő?!
akkor mit írjak ami nem sértő neked?! írd meg pü.-ben és én kiírom ide.
tényleg nem ismerlek, de a válaszaidból erre lehet következtetni és szerintem ezt mások is látámasztják. túl gyorsan felkapod a vizet és olyanokon töltöd ki a mérgedet, akik nem szolgáltak rá, mint pl: én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!