Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt vágná a fejedhez a párod, megbocsátanád neki?
Nagyon összebalhéztam a barátommal.
Azt mondtam neki mérgemben, hogy menj csak más nőhöz, de egy nulla vagy úgyis az ágyban, egy hülye s_ggfej.
Azt mondta, soha nem mondtam még ilyet neki, soha nem beszélek trágárul. Ott hagyott, mondván ez tőr volt a szívébe, ezt soha nem várta volna tőlem.
Ő ezt véresen komolyan vette, láttam. Ott is hagyott.
De olyan szavakkal, mintha ez lenne a vége.
Megérdemelte egyébként, mert olyat tett, ami nagyon kihozott a sodromból.
Nem így mondtam szószerint.
Azt mondtam, lehet sok nőd volt előttem, de sokat nem tanultál és nem is adhattál nekik.
mit tett, amivel ezt érdemelte?
elég durva voltál, még ha veszekedés közben is. innentől majd ne lepődj meg, ha mégis kibékültök, hogy többször megkérdezi, hogy biztos jó volt-e, és nem csak megjátszottad....
hát ez egyre rosszabb...
neked fordítva hogyan esett volna, ha közli, hogy előtted odaadóbbak voltak a csajok az ágyban vele, vagy sokkal jobban szoptak, vagy ilyesmi?
Mivel hozta ezt ki?
Nálam avval amikor azt mondta, h egy fadarab vagyok amikor ez nem is igaz, mert az exem az teljesen el volt ájulva tőlem, h milyen gyengéd vagyok meg néha arrogáns az ágyban mindenféle, egyszerre elmegy velem stb, párom meg. Ő meg evvel undorította meg magát tőlem. Akkor verje ki! (...) :(
Nálad mi a helyzet?
7-es válaszoló vagyok 17:21-es.
Én is valami hasonlót mondtam a páromnak, h nagy nulla az ágyban, de Ő ilyen mondattal váltotta ki ezt előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!