Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked miből állt a "kiélős"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked miből állt a "kiélős" korszakod?

Figyelt kérdés
lécci 17-19 évesek völegénnyel meg ilyenekkel ne irkáljanak már választ, hogy ők 15-17 éves korukban élték ki magukat
2012. júl. 31. 23:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
am csajok irhattok 9 es voltam :D
2012. aug. 1. 00:12
 12/19 anonim ***** válasza:

bulikba smároltam ismeretlenekkel, akiket sose láttam többé, vagy haverokkal, valamelyikkel meg is hívattam magam ha úgy adódott :)

volt, hogy felhívtam vidékről haveromat, hogy házibuliba meg... :)))

balatonon egy ismeretlen külföldit vittem 'haza'

szerintem ez semmi különös... kiéltem magam :D

2012. aug. 1. 00:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem a kiélős korszakom abból állt hogy ittam és egy buliban pusziszkodtam fiúkkal. Ez előfordult háromszor, abból kétszer ugyanazzal a sráccal. Naggyon durva vagyok :O Egy mocskos riba*nc. :D
2012. aug. 1. 00:49
 14/19 A kérdező kommentje:
jaaa, hogy te jol nézel ki, és ezért tehetted meg mindezt?
2012. aug. 1. 00:49
 15/19 anonim ***** válasza:

ezt most kinek írtad?

mert ha nekem, akkor igen, sokak szerint jól nézek ki.

de ez nem nagyon számít, nálam kövérebb és (mások szerint) csúnyább barátnőm kb. 3x annyi pasival kavart mint én :)

2012. aug. 1. 01:00
 16/19 A kérdező kommentje:
mert sok fiu beéri a dagi lánnyal is,mert azt hiszik könnyebb. És valoban, mert a dagi lánynak hizik az egója (is), ha a fiuk foglalkoznak vele.
2012. aug. 1. 01:02
 17/19 anonim ***** válasza:
oké lehet, nem vagyok fiú, nem tudom :DD
2012. aug. 1. 01:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát 17-16 évesen buliztam, csávóztam, pia, ilyesmi, aztán megtaláltam életem párját:) 21/L
2012. aug. 9. 12:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Én 24 múltam, és nem volt kiélős korszakom. Már nem is lesz valószínűleg. :D
2012. aug. 9. 12:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!