Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nekek bejönnek a bicajos pasik?
Sokat szoktam bicajozni, átlagosan napi 2 órát a hét minden napján.
Nektek lányok csak a bmx-es meg a különböző ugratásokat csináló pasik jönnek be, vagy azok is, akik inkább csak normálisan kerékpároznak,és arra hajtanak, hogy minél több kilómétert tegyenek meg?
16/f

AKi sokat biciklizik, annál termékenységi gondok, illetve szexuális zavarok jöhetnek létre. Úgy értem, hogy jóval nagyobb eséllyel, mint egy átlag embernél.
Szóval nehogy visszanyaljon a fagyika.

Nem gondoltam volna, hogy az is baj, ha valaki sportol. Szerintem a kérdező nem azért teker, mert menőzni akar, hanem mert szereti,és így próbál egészségesebben élni. Úgy is azt hallani mindig, hogy nem mozgunk eleget.
Ha tehetem, napi egy órát én is szoktam tekerni,de sajnos országúti bringám nincs, csak egy cross-trekking. (montitól könnyebb+ nagyobb, vékonyabb kerekek), így akkora távot nem tudok megtenni, de tervben van egy országúti is.
Nagyon sok jótékony hatása van a bringázásnak. A gond nálam is az, hogy sajnos magányosan kerekezek.
Kívülről rajtam sem látszik, hogy bringás vagyok, de nem is vagyok elhízva, az egyszer szent.

Ugyan én nem lány vagyok, de imádok tekerni. :-D
19/F
A sportosság sosem hátrány! :-)
Ha valaki tekerni akar, írjon. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!