Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek jobban bejönnek azok a pasik akik sportolnak? Ha igen melyik sport szerintetek a legmenőbb?
Igen! :) Futás, úszás, kondisokat nem szeretem, ők általában eltúlozzák. Szeretem ha egy férfinak izmos alkarja van, de nem vastag, tök szexi ha látszódnak az erek a szép fehér bőrön. *.*
Focistákat sem, mert ők meg szerintem túlhajtják magukat. Harcművészetisek is tetszenek.
21/N
igen, mert azok az élethez is máshogy állnak hozzá
és tapasztalatból meg csak annyi, hogy a csapatsportoló fiúknak általában nagy az arcuk, és némelyik segghülye (tisztelet a kivételeknek:))
és még egy helyes küzdősportolót nem láttam (persze biztos van)
úgyhogy én, személy szerint az egyéni sportolókat részesítem előnyben, de nem utasítom el a többit, csak ez a benyomásom az átlagról
:D
Én is karatézok szóval... ;) :D
2 vagyok
én elég sok sportolót ismerek, de karatésokat nem, szóval akkor nyilván nem rád vonatkozott, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!