Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnő, időbeosztás, munkaidő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő, időbeosztás, munkaidő, sport, személyes célok összeegyeztetése- hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy egy pár hónapja lett barátnőm. Oda van értem, és rendesen viselkedik,jó velem az ágyban is, meg folyton velem akar lenni. (nem lakunk együtt)

Viszont nekem meg ugye van a munkám, napi szinten a kihívásoktól is függően akár 10 óra, néha több, néha kevesebb, meg ott vannak a személyes céljaim is: például szeretnék mostanában is sportolni rendszeresen, mert tavaly nyárig is ezt tettem, aztán jött be nagyon sok minden. Meg szeretnék rengeteg szakmai irodalmat is elolvasni. Meg ott vannak az egyéb érdeklődési köreim: pl. a tőzsdézés, programozás, párkapcsolati és önfejlesztő könyvek, satöbbi. Ezek a személyes céljaim mindennél fontosabbak a számomra.(ugyanis hosszabb távon hozzá járulnak majd a megélhetésemhez és az életstílusomhoz) A munkámat is szeretem.Meg a pénzt is abból kapom. Sportolni is kellene mert megint nő a hasam.

Nos ugyebár a barátnővel:

-sacc minden másnap találkozunk, plusz hétvégén. Ez azt jelenti, hogy munka után felmegyünk hozzám, esetleg hoz valami filmet, vagy együtt főzünk valami kaját, utána ágyba bújunk.

-Tehát ezek az esték kilőve, és reggel sincs tőle időm edzeni egy kicsit.

-ha másnap szombat v vasárnap van, képes engem a csaj délig lustálkodásra rávenni.

-tehát hétvége délelőttök kilőve

-A szombat délutánom kilőve a mosás nagytakarítás miatt.(albérletben lakok egymagam)

-éjjel ugye aludni kéne. Bár volt már hogy a bicikliszerelésre csak egyik hajnalban 4-től 7ig tudtam időt csinálni :(

-A barátnőm nem szeret sportolni. inkább lustálkodni szeret.

Szóval, segítsetek, hogyan tudnám a barátnőt egy kicsit lecsillapítani hogy ritkábban találkozzunk, de anélkül hogy megsértődjön, vagy elkezdjen nyafogni. Meg akarom a csajt is tartani.

(amúgy 25-30 közti pasi vagyok)

2012. febr. 24. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Irodalom, Tőzsde és Programozás.. nagyszerű párosítások..
2012. febr. 24. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
jah azt énis kiszurtam
2012. febr. 24. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje, hogy eldöntsd számodra mi a fontos. Gondolkozz el azon mi az ami belefér a napodba, és ami nem az húz ki.
2012. febr. 24. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Igen, tudok róla :-)

A szakirodalom a szakmámhoz tartozik, meg a programozás is. Innen meg jön az hogy egy forex robotot is tesztelgetek. Nem vagyok egyszerű eset de ezt sose tagadtam. üdv.

2012. febr. 24. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Sportoljatok együtt!!!!Előbb utóbb pedig össze kell költöznötök...
2012. febr. 24. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
gondoltam az együtt sportra. De hogy vegyek rá egy ilyen csajt aki képes délig az ágyban tartani?
2012. febr. 24. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én barátommal ugyanez a helyzet. Illetve hát nem is konkrétan a barátom pont emiatt.

Ő most írja a szakdolgozatát, márciusban szakmai nyelvvizsgázik, közben szakmai gyakorlatot is keres, szóval rengeteg dolga van. Én 2 szakot csinálok egyszerre, de még így is lazább az időbeosztásom mint neki. Ő ezt így kimondta nekem, hogy most nem szeretne komoly kapcsolatot, nem szeretné lekötni magát. Az elején nehezen kezeltem a dolgot, volt egy pár álmatlan éjszakánk mindkettőnknek, mert azért elveszíteni ő sem akart. Végül megbeszéltük a dolgokat, hogy akkor most mit tudnánk kezdeni a helyzettel. Annyiban maradtunk, hogy egyikőnknek sem lesz más az életében, és majd alakul ahogy alakul. Így most heti 2-3x találkozunk, sokszor itt alszik, ha van időnk filmezünk, sokat beszélgetünk, az utcán kézen fogva sétálgatunk, igazából majdnem olyanok vagyunk mint egy igazi pár, annyi, hogy nincs rajtunk a címke :))

21L

2012. febr. 25. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!