Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nekek bejönnek a bicajos pasik?
Sokat szoktam bicajozni, átlagosan napi 2 órát a hét minden napján.
Nektek lányok csak a bmx-es meg a különböző ugratásokat csináló pasik jönnek be, vagy azok is, akik inkább csak normálisan kerékpároznak,és arra hajtanak, hogy minél több kilómétert tegyenek meg?
16/f
lányok, motoros pasik bejönnek nektek? nem robogós, rendes motoros
16/f
miért ne jönnének, de 16 évesen már motorozol?
14 l
Én is kábé ilyen testi adottságokkal rendelkezem, azzal, hogy 1 centivel magasabb vagyok, meg két kilóval könnyebb. ZABÁLOK folyamatosan, de génekből adódóan nem nagyon marad meg rajtam. Ez van. Zabálj, lehet te tényleg csak keveset eszel.
Én most voltam a Balatonon, Szerbiából. Egy nap elbiciklizttem, két napot ott voltam, meg egy nap hazabicikliztem. Kábé 250et mentem az odaúton, s 260at a visszaúton. Meglepett, hogy annyira nem viselt meg. Sosem bicikliztem nagyokat. Igaz, városban mindenhova azzal járok, de városon kívül max a szomszéd faluba. Szóval most majd jön a túrázgatás. Jövőre Erdélyt szeretném körbejárni kábé egy hét alatt.
Ennek ellenére a környékemen nem sokan tartanának velem.
De ahogy észrevettem, lányoknak tetszik az ilyen. Ahogy észrevettem, értékelik a kitartást és az akaratot.(mert nekem ilyen testi adottság mellett ezekből nem kevés kellett ehhez a távhoz) :D (főleg, hogy éjszaka háromig hajtottam, mert nem indultam időben, délután meg eszméletlen meleg volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!