Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nekek bejönnek a bicajos pasik?
Sokat szoktam bicajozni, átlagosan napi 2 órát a hét minden napján.
Nektek lányok csak a bmx-es meg a különböző ugratásokat csináló pasik jönnek be, vagy azok is, akik inkább csak normálisan kerékpároznak,és arra hajtanak, hogy minél több kilómétert tegyenek meg?
16/f
Én is imádok bicajozni. Nyáron, amikor a Balatonon dolgoztam, mindig megvolt a napi 40km :) Az a baj, hogy párom meg nem szeret tekerni:/ Pedig szívesen mennék vele túrázni :)
20/L
Úgy vélem ez a bmx mánia inkább a 14-16 éves tinédzserek között menő, de nem hiszem hogy olyan hű de nagy csajozós vagy vagány dolog lenne, persze látom, hogy nagyon igyekeznek annak eladni a dolgot. Mindenesetre ilyen gyerekbiciklivel eső-kelő, ugrabugráló gyerekek körül még nem láttam aléltan sóhajtozó nőcsoportot.
Nem tudom honnan ered ez a hülye tévhit, hogy tárgyak birtoklásával lehet csajozni (bicikli, autó stb.). Szerencsére a többség feje lágya benő, és rájönnek, hogy a csajozáshoz nem ez kell, és a lányokat nem "felszedni" szokás. Olyan 25-30-as korukra általában elérik ezt a szellemi és érzelmi érettséget a fiúk is. És ezen a ponton válnak férfiakká és a nők számára vonzóvá. Ezzel azt hiszem meg is válaszoltam a mostanában oly gyakori "miért a 30-as pasikra buknak a fiatal lányok" kérdéseket is. Mert a nőnek férfi kell, nem éretlen, magamutogató, eszét játszó, kihaénnem viselkedésű kisfiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!