Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó fiúk miért nem jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó fiúk miért nem jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés
az van h nem vagyok csúnya és volt is egy pár barátnőm de semmire nem mentem velük.mindig odaadó voltam és nem bántottam meg őket még is vége lett.az eggyik mondta is h nem szereti a túl jó fiúkat és én az vagyok.jobb lenne ha kicsit szemetebb,flegmább lennék mert az jön be nekik h szenvednek v mi?
2012. júl. 29. 15:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%
A nőknek az kell, h semmibe vegyék, megalázzák, átverjék őket. Ha ezt nem teszed meg, ők teszik meg veled. Ha nem tudsz szemét bunkó lenni, akkor jobban jársz, ha csak egyéjszakás kalandokra hajtasz.
2012. júl. 29. 16:18
 22/24 anonim ***** válasza:

"Kedves 23/N,kíváncsi vagyok mikor fogod megcsalni a párod, vagy mikor unod meg, mert a nők tényleg nem értékelik a rendes srácokat, csak idő kérdése, hogy mikor kefélsz félre egy rossz fiúval vagy hagyod ott a palit. Ez így működik, sajnos."

Megcsalni sosem csalnám, és attól sem félek, hogy meg fogom unni. Ugyanis pont azért szeretem, mert olyan, amilyen. Sajnállak, ha te nem vagy képes valakit igazán szeretni, de ne hidd azt, hogy mindenki olyan, mint te.

A vőlegényem nekem a családom, és komolyan veszem, hogy jóban-rosszban együtt...

Ha neked nincs gerinced, növessz egyet, nem rossz érzés ám ;)

Ja, hogy miért írtam neked ilyeneket? Mert te is ismeretlenül szólogatsz be, és akarod megmondani, milyen ember vagyok.

2012. júl. 29. 16:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha meg valaki tényleg átesik a ló túloldalára, és teljesen papuccsá alakul, akkor ne arra fogja, hogy megromlott a kapcsolata, hogy ő "jó fiú" volt.

Van egészséges szintű "rajongás", és van az a szint, ami már elviselhetetlen. Persze akkor se félrelépni kell, hanem megbeszélni, és ha lehet, változtatni.

Van egy kedves fiú ismerősöm, aki mint már írták, "piedesztára emeli a puncit", és csodálkozik hogy még sosem volt barátnője (pedig amúgy semmi gond vele, csak ha nőkről van szó, begörcsöl és "meghülyül").

Hiába beszéltünk már erről többször vele, akkor se változtat a viselkedésén, és szidja a nőket, hogy milyenek...

2012. júl. 29. 16:46
 24/24 anonim ***** válasza:
*piedesztálra, bocsi
2012. júl. 29. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!