Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó fiúk miért nem jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó fiúk miért nem jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés
az van h nem vagyok csúnya és volt is egy pár barátnőm de semmire nem mentem velük.mindig odaadó voltam és nem bántottam meg őket még is vége lett.az eggyik mondta is h nem szereti a túl jó fiúkat és én az vagyok.jobb lenne ha kicsit szemetebb,flegmább lennék mert az jön be nekik h szenvednek v mi?
2012. júl. 29. 15:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ahányszor csak kell :D
2012. júl. 29. 15:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok... kedves vagyok, odaadó meg minden, de persze ezt leszarják... nekik az kell, hogy 'úúú a vad rosszfiú' aki két hét utál félrekúr, és a TE válladon fog sírni, hogy minden férfi egy farok. Az élet igazságtalan. Egy ideig még én is játszom ezt a jófiút, de ha ez továbra is így megy, akkor mostantól én is már csak kihasználom s félredobom őket ;) ha ez kell nekik
2012. júl. 29. 15:23
 13/24 anonim válasza:
Nyelj egy nagyot, majd visszakapják 30 éves koruk felett amikor rájönnek, hogy most már normális pasi kéne akire lehet családot is alapozni, és remélem akkor jól elküldöd majd a ...-ba, csak nézz meg 1 társkereső oldalt. Közeli ismerettségemben is van elég sok ilyen csajszi. Ha nem tudsz megváltozni akkor 30 év feletti csajok lesznek a befutók nálad szvsz.
2012. júl. 29. 15:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Sokan meg fognak lepődni, de nem csak olyan van, hogy jó fiú, és az, aki egy hét után megcsal, és félrek*r.

Sokan a jófiút úgy képzelik el, aki mindig egyetért, és támogat, de ez egy idő után olyan mintha nem pasim lenne, hanem gyermeket nevelnék.

Nem kell egy nőt megalázni, nem is szabad. De legyen véleménye, és tudjon nemet mondani, irányítani.

2012. júl. 29. 15:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Én annyira jó fiú vagyok, hogy még barátnőm sem volt.

A poén, hogy itt csorgatják utánam a nyálukat a lányok, mert jóképű srác vagyok, de én nem merek kezdeményezni sem, túlságosan félénk, gátlsáos, csendes típus vagyok.

22F

2012. júl. 29. 15:36
 16/24 anonim ***** válasza:
változtatni én fogok rajta?
2012. júl. 29. 15:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Fura, én sosem használtam negatív értelemben azt, hogy "jó fiú".

A párom a legkedvesebb, legönzetlenebb, legaranyosabb férfi, akit valaha is ismertem, nyitottan és segítőkészen áll az emberekhez (de tényleg, kivétel nélkül mindenkivel próbál normális lenni, és ha bunkók vele, akkor sem emeli fel a hangját vagy lesz bunkóbb ő is), engem is a tenyerén hordoz, és mégse papucs vagy férfiatlan, sőt.

Szóval nem értem az ilyen kérdéseket abszolút.

De lehet az én agyműködésemmel van baj.

23/N

2012. júl. 29. 15:49
 18/24 anonim válasza:
0%
Kedves 23/N,kíváncsi vagyok mikor fogod megcsalni a párod, vagy mikor unod meg, mert a nők tényleg nem értékelik a rendes srácokat, csak idő kérdése, hogy mikor kefélsz félre egy rossz fiúval vagy hagyod ott a palit. Ez így működik, sajnos.
2012. júl. 29. 16:03
 19/24 A kérdező kommentje:
nem voltam papucs.sokszor megmondtam h én nem akarok oda menni ahova ő,meg nem is értettünk egyet néha és ezt mondtam is.Csak annyi volt ha láttam h rossz kedvű akkor megkérdeztem miért,meg figyeltem rá.a jó fiú nem feltétlenül a papuccsal=
2012. júl. 29. 16:04
 20/24 anonim ***** válasza:
akkor ne magadat okold
2012. júl. 29. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!