Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért jönnek be a zenészek? F/15
Figyelt kérdés
szóval megismerkedek egy lánnyal és elmondom, hogy basszusgitározom zongorázom gitározom és szaxofonozom és rögtön elkezd "nyomulni". Ez kb. mindig így van és engem nagyon zavar.2012. jan. 29. 14:35
1/7 anonim válasza:
Hát ne mond el. Nem muszáj dicsekedni
Am nekem abszolút nem lesz tobb attól egy pasi h zenél.
2/7 A kérdező kommentje:
csak ha szóba kerül. nem vagyok felvágós
2012. jan. 29. 14:38
3/7 anonim válasza:
Az én párom dobos,és rá is nyomulnak a csajok.
4/7 anonim válasza:
Én sem értem, nekem pl. egyáltalán nem jönnek be. Ezek a "puhakezű" fiúk sohasem voltak az eseteim igazán, inkább a rendőrök, katonák, munkások, akik férfias munkákat végeznek... :-)
Gondolom, mert romantikus, menő.. ilyesmire tudok gondolni.
5/7 anonim válasza:
Mert imádom a zenét!! Ezért alapból jó pont, de ha elkötelezett vagy az irányba, igazából akkor számít csak. Részemről ennyi.
6/7 anonim válasza:
Nem pontosan, általába ezek a festett köcsögök jönnek be ÉS ez azért mert van egy zene akit egy noname írt, és nem őt istenítik hanem azt aki elénekli, ugyan ezek a színészek... nem az ember hanem a szerepe a jó... én az ilyenek nagyon de lenézem....
7/7 anonim válasza:
Miért kéne minden zenésznek puhánynak lennie?Én magas szinten csellózom,viszont edzőterembe járok,és küzdősportot is űzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!