Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap elviszem a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap elviszem a szerelmem tóra egy picit de ő még nem tudja hogy szerelmes vagy belé (Szerintem) Vajon mit csináljak ott vele? Mert én most. Erre egy komoly választ kérek

Figyelt kérdés
Na most Jól válaszoljatok
2012. júl. 28. 23:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy Szlovákia az anyanyelvem kérdezted és légyszives a nem ide illő kommenteket hadd Köszi
2012. júl. 28. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Vágod csak az a probléma hogy szerintem senki se érti hogy miről van szó
2012. júl. 28. 23:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja, hogy azt nem tudja, hogy szerelmes vagy belé. Hát mondd el neki, azért megy el veled, mert te is jó vagy nála.
2012. júl. 28. 23:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet azon érteni Hogy tetszik Valaki Le viszem őt holnap a tóra És ott majd valamit kitalálok... Mert egyszerűen ő az egyetlen egy szerelmem És nem akarom elszúrni és egy-két tanács jöhetne már...
2012. júl. 28. 23:46
 15/21 anonim válasza:
Beszélgessetek , hanggolódjatok egymásra, puszild meg az arcát és abbol majd leveszed a jeleket h tetszett e neki vagy sem , majd csókold meg csókolózzatok ha lehet úszni akkor ússzatok eggyet ... ne legyél ifdeges mert azt a nők megérzik jah meg azt is ha izgulsz ...;) sok sikert
2012. júl. 28. 23:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet érteni, hogy mit akartál leírni, mert körülbelül értelmetlen önmagában. De én megértettem, írtam is tanácsot, tessék, mondd meg neki. Amúgy meg dumálj vele, flörtölj, kérdezgesd magáról, dícsérd, fogdosd a kezét, meg ilyenek. Nyilván ha 30 éves vagy akkor meg vidd be a WC-be és kúrd meg
2012. júl. 28. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss kérdező,de én is Szlovákiai vagyok,még is tudok érthetően magyarul fogalmazni,és írni is!
2012. júl. 28. 23:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Mr. Eko is szlovákiai és olyan mintha magyar lennék
2012. júl. 28. 23:54
 19/21 anonim ***** válasza:

A sok önjelölt nyelvészprofesszor... :D

Amúgy meg általában az szokott lenni, hogy a fiúk mindig azt hiszik, a lány is érez valamit. Mert a lányoknak van egy szokása, hogy ha elkönyvelnek barátként, akkor az is maradsz, még akkor is, ha utolsó férfi vagy a Földön. A nagy bevallásnál meg jön a nagy pofára esés, kínos pillanatok sora, a klasszikus "legyünk barátok" formula, majd még a barátságnak is vége. Ritka az, amikor a lány is hasonlóan érez, de előfordul.

De hogy írjak valami pozitívat is neked, az, hogy elmegy veled a tóra, az jó jel. Egyébként meg ússzatok, vagy sétáljatok a tó körül, beszélgessetek. Érj hozzá, simogasd meg, fogd meg a kezét, figyeld a reakcióit! Ha nem ellenkezik, akkor akkor nyert ügy, de ha igen, akkor veszett ügy.

2012. júl. 29. 00:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaj már, mit kell neki mondani, sok ember még magyarul sem tud megszólalni, nemhogy írni, és itt osztogatja tanácsokat! Nem ez volt a kérdés!

Szerintem próbálkozz be simogatással, puszival, kedves szavakkal.

2012. júl. 30. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!