Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap elviszem a szerelmem tóra egy picit de ő még nem tudja hogy szerelmes vagy belé (Szerintem) Vajon mit csináljak ott vele? Mert én most. Erre egy komoly választ kérek
A sok önjelölt nyelvészprofesszor... :D
Amúgy meg általában az szokott lenni, hogy a fiúk mindig azt hiszik, a lány is érez valamit. Mert a lányoknak van egy szokása, hogy ha elkönyvelnek barátként, akkor az is maradsz, még akkor is, ha utolsó férfi vagy a Földön. A nagy bevallásnál meg jön a nagy pofára esés, kínos pillanatok sora, a klasszikus "legyünk barátok" formula, majd még a barátságnak is vége. Ritka az, amikor a lány is hasonlóan érez, de előfordul.
De hogy írjak valami pozitívat is neked, az, hogy elmegy veled a tóra, az jó jel. Egyébként meg ússzatok, vagy sétáljatok a tó körül, beszélgessetek. Érj hozzá, simogasd meg, fogd meg a kezét, figyeld a reakcióit! Ha nem ellenkezik, akkor akkor nyert ügy, de ha igen, akkor veszett ügy.
Jaj már, mit kell neki mondani, sok ember még magyarul sem tud megszólalni, nemhogy írni, és itt osztogatja tanácsokat! Nem ez volt a kérdés!
Szerintem próbálkozz be simogatással, puszival, kedves szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!