Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az baj, ha a sportolással a melleim is kisebbek lettek?
Nagyon sokat edzek + a táplálkozásom is rendben van, így már nem nagyon van rajtam zsír, ennek következtében a melleim is kisebbek lettek.
Viszont szép formás, feszes vagyok mindenhol.
No hát én sosem voltam valami slimlady. :D Meg izmos sem.
A gyakorlatot köszi, megpróbálkozom vele.
Utolsó, és Hellrider, nem kell ezen vitatkozni, ki mit, hogy lát.
Nekem például férfiban is "csak" a sportos tetszik, a túl kigyúrt, nagy izomtömeggel rendelkező valahogy nem.
Na meg, a testes, mackós, puha férfiakra akkor meg mondhatja sok nő, hogy nekik az inkább "nő" kategória, hisz nem izom van rajta, hanem puhaság. :) Nem én mondom (attól függetlenül, hogy ők sem jönnek be).
Csak a nézőpontokkal játszottam kicsit. Hisz egy nő ha "férfit" akar, biztos nem puha hasat, meg az elhízottságtól puha melleket akar fogdosni. Ami esetleg még a női mellekre is emlékeztetheti..
Nem vitatkoztál, kiforgattad a szavamat, hogy hangoztasd a saját véleményedet. Így meg, hogy kimoderáltak, és ott maradta válaszom, végképp értelmetlen. Okosan moderálnak... :)
Amúgy kár ezen érvelni. Nekem nem tetszik a belinkelt nő, másnak meg igen. Miért ne írhatnám le, hogy nem jön be? Nem tettem bántón, ráadásul nem is a kérdező az, aki a képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!